Ati RadeOn 9600 s TV/out - problém s kvalitou obrazu na TV
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- killerek
- Začátečník

-
Ati RadeOn 9600 s TV/out - problém s kvalitou obrazu na TV
Po propojeni S-Videa z grafiky do SCARTu na TV nebo videu pomoci CINCH kabelu (redukce i kabely koupene jako hotove v obchode), mi obraz na TV dela zuby na okrajich a beha mi pres nej vodorovnej pruh (prilisnou svetlost obrazu jsem spravil jinym rezimem v menu TV) . Delka kabelu je 20 m, ale to same dela i s 10 m kabely. Je to delkou kabelu, grafikou nebo si mam radeji udelat ten kabel z koaxu?
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ati RadeOn 9600 s TV/out - problém s kvalitou obrazu na
To by me zajimalo taky, mam podobny problem .... Sice s jinym Radeonem, ale v zasade to same ... Vertikalni krivky se chveji ....killerek píše:Po propojeni S-Videa z grafiky do SCARTu na TV nebo videu pomoci CINCH kabelu (redukce i kabely koupene jako hotove v obchode), mi obraz na TV dela zuby na okrajich a beha mi pres nej vodorovnej pruh (prilisnou svetlost obrazu jsem spravil jinym rezimem v menu TV) . Delka kabelu je 20 m, ale to same dela i s 10 m kabely. Je to delkou kabelu, grafikou nebo si mam radeji udelat ten kabel z koaxu?
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- random
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Urcite ano.... zasunuta antena sposobuje naozaj vyrazne rusenie ...... podobny problem / reklamaciu som uz riesil aspon 20-25x .... a zatial to az na 2x zabralo .....Bart_Teschen píše:ne, musim mit ?? Ted nejsem doma, jsem na chate a TV tady nemam, staci mi notebookrandom píše:Mas vytiahnutu antenu ...?????) Az prijedu domu, vyzkousim ...
Sempron 2800@2160MHz ( 270x8 ), 1024MB GoodRam, MSI K8N Neo-FSR, Radeon 9800SE@8 pip 128MB 128b 378/290, 200GB HD Maxtor Pata, DVD RW LG4163
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Bart_Teschen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
vytahnul jsem kabel, rozumejte koax od anteny, nic, porad to samy, jeste vyzkousim jiny kabel do grafarny ....ICE píše:presne tak... da se to vyresit nakym kondenzatorem nebo co... ja si na ten kabel dal vypinaca dela to na 99% televizi... i na nokiich
IBM Thinkpad T60, Intel CoreDuo T7200 2GHz, 3GB RAM, Radeon X1400, SATA, Win XP
- Hudy
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Mel jsem stejny problem, potreboval sem propojit komp s televizi na vzdalenost 20ti metru, ale pozadovane kvality se mi nepodarilo dosahnout jak pres S-video tak ani pres koax. Nejjednodussi je (tak sem to vyresil i ja) vzit bednu k televizi a propojit ji 2 metrovym cinchem.
MB Soltek 75FRN2-L, CPU Barton 2500+@2,0GHz, RAM 512MB Corsair DDR400, VGA Sapphire Radeon9600Pro@440/320, HDD Seagate Barracuda V. 120GB 8MB, DVD NEC ND-1300A, CASE Logic Q3 + 300W, Cooling SPIRE WhisperRock IV, Monitor AOC 19" 9K+, Speaker GENIUS SW-5.1 Home Theater
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- killerek
- Začátečník

-
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- killerek
- Začátečník

-
- Pt
- Začátečník

-
Problem pretrvava i po odpojeni anteny:o/
Zdar lidi. Tak pokud jde o ty prejizdejici siroke pruhy, tak ty pri odpojeni anteny zmizi, ale tak v 8-10s intervalech dochazi u obrazu na TV k ruseni (po cele plose obrazovky) - je to dost rusivy element:o/ Jo a telku mi to zjisti jen tehdy, pokud zatrhnu v nastaveni "Vynucene zjistovani Tv" - ma graf. karta je 9600Pro EZ, ovladace Ati Catalyst 4.9 (btw - pod tim novym control centrem Tv nerozjedu vubec, musim mit v tom starem panelu zatrhnute to vynucene zjistovani Tv) a pak to jede. Jo a jeste jedna vec: Jak docilit toho, aby zpet po prepnuti na monitor jel monas na 100Hz??? Vzdy zustane viset na 60Hz:o/
Diky Pt
Diky Pt
Barton 2500@3200+, Soltek 75FRN3-L, 512MB Ram, Ati Radeon 9600 Pro EZ (PowerColor), 160Gb WD (7200,8Mb)
- kvee
- Začátečník

Re: Ati RadeOn 9600 s TV/out - problém s kvalitou obrazu na
Lidicky , nebudte lenivi a prelistujte si toto forum kompletne - behaci pruh na obrazovke sa tu riesil uz X krat ... ... rusi sa uzemnenie PC-a antena ... pomoze naletovat kondenzatory na koaxial ... super popis tohoto problemu je na www.zive.cz aj s nakresmi a navodom co treba kupit a kam pripojit /su to halierove polozky - kondenzatory/killerek píše:Po propojeni S-Videa z grafiky do SCARTu na TV nebo videu pomoci CINCH kabelu (redukce i kabely koupene jako hotove v obchode), mi obraz na TV dela zuby na okrajich a beha mi pres nej vodorovnej pruh (prilisnou svetlost obrazu jsem spravil jinym rezimem v menu TV) . Delka kabelu je 20 m, ale to same dela i s 10 m kabely. Je to delkou kabelu, grafikou nebo si mam radeji udelat ten kabel z koaxu?
i7 2600 , Noctua NH-C14 , MB Asus Sabertooth P67 rev.3.0 , skrina NZXT Zero 2 , SSD OCZ Agility 2 ser. 120GB , RAM Corsair 16GB DDR3 , HDD WD Caviar Black 1,5TB , zdroj Enermax 850W Bronze , ASUS GTX 590 , LCD Acer 24°° GD245HQ , 3D Vision kit , Dvd Plextor