problém s nabíjením baterie Li-on notebook
Moderátor: Don
- Kingpin087
- Nováček
-
problém s nabíjením baterie Li-on notebook
Dobrý den , mám problém , dlouhodobým nepoužívaním se mi vybila na 1 volt a v notebooku se nenabíjí .
Ve win notebook idikuje že je baterie není přítomna .
Poradte prosím ..
Ve win notebook idikuje že je baterie není přítomna .
Poradte prosím ..
- Kingpin087
- Nováček
-
re
Problém vyřešen
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak napište jak, pane kolego ...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- Kingpin087
- Nováček
-
re oprava ....
Problém jsem vyřešil ...On to vlastně nebyl problém ale zapoměl jsem při sestavování notebooku .zapojit takovým malý konektorem kterej propojuje zakladní desku s tím modulem kterej vede k baterce . ..
Ted vše běží přes sít funguje na baterku taky jede , Ve win je baterka online (jsou tam informaceo výrobci atd..) ale book cca po 40 min nenabil baterku ani o 1% .
Tak nenvím jestli to třeba nemůže bejt něčím ještě v booku nebo mám KO baterku . (bateka za 5 min nic nedělání na booku klesne o 2 % )
Ještě mě napadá , jestl ijak jsem tam propoji l ten malej konektor jestli jsem náhodou neohnul trochu pin a on ted nemá kontakt ,který vede + do baterky ...protože jinak vše funguje---
Ted vše běží přes sít funguje na baterku taky jede , Ve win je baterka online (jsou tam informaceo výrobci atd..) ale book cca po 40 min nenabil baterku ani o 1% .
Tak nenvím jestli to třeba nemůže bejt něčím ještě v booku nebo mám KO baterku . (bateka za 5 min nic nedělání na booku klesne o 2 % )
Ještě mě napadá , jestl ijak jsem tam propoji l ten malej konektor jestli jsem náhodou neohnul trochu pin a on ted nemá kontakt ,který vede + do baterky ...protože jinak vše funguje---
- Kingpin087
- Nováček
-
doplněno
Tak jsem dneska změřil výstupní konektory v notebooku který se spojí s baterii ... při vložení . A na nich je cca 15,5V baterie je 14.8V .. takže to nabíjí ,,ale baterie je as tedy asi KO je cca 3 roky stará ... z toho cca rok byla nepoužívaná...
Akorát to nevím jistě protože se mi nechce kupovat za 2000kč novou baterii aby to zas nedobíjelo
Jde o notebook ACER Travelmate 2001fxc
Akorát to nevím jistě protože se mi nechce kupovat za 2000kč novou baterii aby to zas nedobíjelo
Jde o notebook ACER Travelmate 2001fxc
- kocourleo
- Začátečník
- Kingpin087
- Nováček
-
re
Hmm chtěl bych se ještě zeptat jestli je lepší mit takovou baterku vyndanou a nebo ji mít booku a "nabíjet "...