Project: Žralok útočí - PmC5 by Stoobi

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Project: Žralok útočí - PmC5 by Stoobi

Příspěvek od Stoobi »

Obrázek

Tak a ještě sem přidám fotky nového pimpu, asi není třeba komentářů, protože vše podstatné je popsané v článku na PCT, takže jen fotky...

Původní case, následně nahrazena Chieftecem Dragon series:
Obrázek

A upravený Chiftec, stylizace San Jose Sharks:

Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Děkuji za případné reakce... :oops:
BodyZ
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od BodyZ »

Čau Stoobi, tak myslim, že komentář si tentokrát odpustit nemůžu:-)

1) celkový dojem 5/10. Myslim, že je to jeden z méně povedených modů.
2) Pár nápadů jsme měli stejných, ale ono se toho na hokejové téma nedá zase tolik vymyslet. Puky jako nožičky mám též. Plastické věci obdobně:-)
3) Ten nápis by tam byl myslim dobrej
4) Nejhorší věc je asi prímej přechod z modré na černou
5) Okno se znakem SJS neni skoro vubec vidět. Mohl jsi dát tomu žralokovi bílej, nebo nějakej obrys.
6) žralok vpředu je hezkej , to se naprosto nabízelo. Inspirace u "The wall" je zřejmá, ale nemám proti tomu naprosto nic. Převést dobrej nápad na jinej styl není špatný, ba naopak. Já se inspiroval mřížkou na fan :D
7) Vnitřek OK. To se moc jinak řešit nedá. Boxy a před ně větrák je efektní a efektivní.
8)Zpracování je perfektní jako vždy. K tomu se nedá nic říct
9) Nelíbí se mi vůbec chieftec casy, to může být taky důvod mého negativního hodnocení.

Na posledních modech je vidět velké vytížení, ze kterého pramení málo detailů a důkladného propracování casů. Holt sis nasadil laťku moc vysoko a poslední dobou toho asi máš tolik, že už to neni co dřív. Každopádně jsi u nás stále top modder!!!

Mějse a hodně síly na další mody.
Naposledy upravil(a) BodyZ dne pon 16. čer 2008, 21:32, celkem upraveno 3 x.
CASE: EA WINGS
Nightavanger
Žlutá karta Bazar
Žlutá karta Bazar
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nightavanger »

jn co dodat .. dalsi perfektni skrinka :up: :up: :up:
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

BodyZ píše:...
4) Nejhorší věc je asi prímej přechod z modré na černou
5) Okno se znakem SJS neni skoro vubec vidět. Mohl jsi dát tomu žralokovi bílej, nebo nějakej obrys...

Mějse a hodně síly na další mody
...
S těmahle body se ztotožňuju. Jinak provedení jako vždycky parádní, ale case na mě ve výsledku působí chudým dojmem :oops:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Díky za názory. S oknem bych i v podstatě souhlasil, že by asi šlo vymyslet něco originálnějšího, nebo zajímavějšího. Nápis by tam taky asi být mohl.

Ale rozhodně nesouhlasím s tím přechodem barev, tam si nějak nedovedu představit, jak měnit barvu pozvolna a takové ty přechody za pomoci spreje nesnáším, příjde mi to divné...:( Takhle přímý ostrý přechod se mi líbí víc. Ale to je všechno samozřejmě věc názoru.

A jinak tenhle Chieftec (myšleno jako case) je pro mě srdcovkou. Ta case pro mě má takové nějaké kouzlo, měl jsem doma asi 4, ale nikdy jsem žádný neupravoval...dokonce mi ještě dva stojej v dílně...:-D Možná proto padla volba na něj a pro mě je to prostě jedna z nej case... :)
Maxtor
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Maxtor »

Mod se me nelibi.. neresit.. ale co se tyce tech prechodu dobre, ze jsi je nedelal, pac by to vypadalo blbe.. na to uz je potreba pistole..
M4r1hu4n3
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od M4r1hu4n3 »

Zda se ze mas stale malo casu na pimpeni, predpokladam ze ti porad nechavaj pouhy tyden na upravu. Behem tydne opravdu nejde stihnout vic, zvlast ne prace na detailech ktera mi bohuzel uz delsi dobu na tvych modech chybi. Hodnoceni bych dal tak 5/10, a je to ale lepsi nez Crysis ktery ma u me 4/10. Tesim se samozrejme na tve mody se kterymi si budes moci vyhrat, ale tohle me bohuzel nijak nenadchlo. :(
"Lepší než za ženštinami hampejznými se píditi, jest plodníkem svým dvakrát týdně řádně zatřásti." Jan Amos Komenský
klimo
Nováček
Nováček

Příspěvek od klimo »

No jedna sa docela o jednoduchu upravu ale je to zasa vidareny modd.Ucta pred tvojimi tvorivimi rukami :D
ZdenekSveda
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ZdenekSveda »

Myslím že už tu vlastně vše bylo řečeno, ale také něco napíšu. Je pravda, že už mě dlouho od tebe žádný mod nenadchnul snad už od doby routeru a st2.0. Asi to můžeme přisuzovat opravdu hlavně nedostatku času a předevší té "komerční" stránce věci jak ji někteří nazývají, kdy tvé práce dost ztrácí úroveň a stal jsi se jakýmsi modderem s velkým počtem upravených casů, ovšem málokterá je opravdu dobrá. Je to dost škoda, protože už od tebe byly kdysi vidět opravdu pěné práce, ale tímhle si defakto trochu kazíš jméno. Samozřejmě jde mod od modu vidět, že se zdokonaluješ v postupech výroby a prací je to tedy odvedeno většinou opravdu skvěle. Bohužel už těžce pokulhává zbytek, díky kterému pak uděláš jednu z mnoha case, které nejsou příliš zajímavé.
Snad tedy najdeš čas na nějaký svůj case, na kterém si zase dáš jednou záležet a uvidíme něco pořádného na co všichni už pěknou dobu čekají.
Tedy hodně štěstí a času do budoucna.
Sir_-_Death
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Sir_-_Death »

Stoobi píše:Díky za názory. S oknem bych i v podstatě souhlasil, že by asi šlo vymyslet něco originálnějšího, nebo zajímavějšího. Nápis by tam taky asi být mohl.

Ale rozhodně nesouhlasím s tím přechodem barev, tam si nějak nedovedu představit, jak měnit barvu pozvolna a takové ty přechody za pomoci spreje nesnáším, příjde mi to divné...:( Takhle přímý ostrý přechod se mi líbí víc. Ale to je všechno samozřejmě věc názoru.
Já zrovna nemyslel přechody sprejem. To se mi nelíbí taky. Např. mně osobně se nelíbí, že je to jen rovná čára, na jedný straně to zachraňuje okno, ta druhá, tam se mohla třeba udělat žraločí ploutev nebo do toho zakomponovat ten zmiňovanej nápis :)
NEONET
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NEONET »

Stoobi: nechapu, proc si dal na ty 2 outtake fany pod zdrojem prachove filtry, ty bych dal spis na intake, aby se prach nedostal do skrine, a kdyz uz se dostane, outtake fany ho maj vyfouknout, ale tys tam dal filtry... ty se budou ucpavat a bude to prd foukat...
MB: Gigabyte P35-DS3R *|*CPU: Intel C2D E6850 @ 3.6Ghz *|*RAM: 4GB @ 800Mhz CL4 *|*GPU:Radeon HD3850@730/2048MHz *|* Windows 8 x64
Mirek E.
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Mirek E. »

můžu se zeptat co se stalo se starou case?
B650M-HDV | 7600X + Elite 360 | Trident Z5 32GB 6000/30 | 7800XT Nitro+ | SN850 1TB + KC3000 2TB | Focus GX 650W | Prime AP201 | UltraGear 32" QHD 165Hz | Nari, Basilisk V3 35K, Gigantus V2 XXL
PS5 1TB | MP600 PRO LPX 2TB
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Woyta »

Ten predek bych ladil barevne trochu jinak. Dole mas modrou sit takze bych dal cernej vnitrk dvirek.

Vrsek asi taky cerny. Dole je modra lista takze nahore by vznikl tenky cerny prouzek. Pak by mi to prislo tak nejak bareve vyvazene.

Zralok mel byt hladky. Nevidel jsem zraloka s takhle zvrasnenou kuzi.

Tolik ke kritice.

Myslim ze novy majitel bude s case velmi spokojen.

BTW Nevis kolik je vzdalenost od zdroje ke stropu?
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Trinom
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Trinom »

stoobi, můžeš sem nahodit nějakou lepší fotku bočního otvoru (okna)? Nějak se mi to nedaří identifikovat.
Obrázek Measure With Micrometer, Mark With Chalk, Cut With Ax.....................TDI = Ten Dým Ignoruj
Rytmus
Žlutá karta
Žlutá karta

Re: Project: Žralok útočí - PmC5 by Stoobi

Příspěvek od Rytmus »

mě se to líbí a hodne a kde si sehnal toho žraloka s tou hokejkou?
Woyta
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: Project: Žralok útočí - PmC5 by Stoobi

Příspěvek od Woyta »

Nesehnal. Vyrobil. Precti si clanek.
AMD Ryzen 7 5800X, XFX Radeon RX 7900 GRE, Asus ROG STRIX B550-A Gaming, 2x8GB Corsair Vengance LED 3200mhz, 2x8GB G.SkillRGB 3200mhz, 1TB SSD Patriot Viper VP4300, 2TB1TB SSD Samsung 970 EVO, 1TB SSD Samsung 840 EVO, 3TB Western Digital, 4TB Western Digital,Creative Sound Blaster Z, Seasonic Focus+ 550W, 31,5" MVA 4k LCD Samsung , myš Logitech G602, klávesnice Tesoro Colada, volant Logitech G25

Intel C2Q Q9400@3,3ghz, Saphire RX 550, DFI Blod Iron P35, 4x2GB G. Skill PI Series 1066mhz, 640GB Seagate,Creative Sound Blaster Audigy, Seasonic S12 550W

It is better to live dangerously for 34 years than to be bored for 84 years. (Adelaide Siffert)
Odpovědět

Zpět na „Projekty“