Problém - WD Caviar XL WD4000AAKB - 400GB ATA 16MB
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Problém - WD Caviar XL WD4000AAKB - 400GB ATA 16MB
Zdravím. Mám problém s výše uvedeným diskem, takovej jsem ještě neřešil. V systému i biosu se mi zobrazuje, nicméně s ním nemůžu pracovat, nedostanu se na něj. Kde by mohl být problém? Mám podezření na špatnej kabel.
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- LiveBomb
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Zkus si s tim pohrat pomoci Acronis DiskDirector nebo PowerQuest Partition Magic.
Kdyz nic jinyho, tak ti Acronis mozna dovoli se k datum dostat a nakopirovat jinam.
Kdyz nic jinyho, tak ti Acronis mozna dovoli se k datum dostat a nakopirovat jinam.
PC - CPU: Intel Core i5-4670K MB: MSI Z87-G45 Gaming RAM: Kingston KVR1333D3N9K2/8G GPU: Asus Radeon HD7970 3 GB HDD: Kingston SVP100/96GR, Samsung SpinPoint F3 HD502HJ, Western-Digital WD20EARS PSU: Corsair HX750 Chladiče: AC Freezer 13 Pro, 2x AC F9 PWM, 2x AC F12, AC F12 Pro PWM DVD-RW: Samusng SH-S223C Case: Thermaltake Armor VA8003BWS Monitor: LG IPS236V Keyb: Logitech Wave Keyboard Myš: Logitech MX610 Left-Hand OS: Microsoft Windows 7 Professional x86-64 Notebook - Lenovo ThinkPad E530
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
to ještě ne neb nemám kdezombux píše:já bych byl opatrnej s jakýmkoli vrtáním se v oddílech. zkoušels ten disk v jiným PC?
edit : jsem myslel, jestli na tom obrázku ze Správce není něco podezřelého, já tomu nerozumim.
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
no, Partition jsem už zkoušel, ale to mi ukáže v podstatě to samý co Správce a nějaké hledání chyb nefunguje. Vyzkoušim to...zombux píše:určitě, než do toho vrtat nějakým softem a riskovat totální ztrátu dat, radši to ještě někde zkus. kabelem to podle mě nebude, když na tom je něco vidět, ale zkusit to můžeš
- Mossad
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
hm pokud to ja chapu dobre mas tam proste partisn cele kapacity disku a ten se twari free... minus tech 8 a 1 MB, takze nebyl na tom nakej multiboot nebo neco? nawic se zda ze to je svetle modry coz by mela bejt jen logicka jednotka, taky se zda ze to ma i prirazene pismeno I: takze ten disk ve win vidis ale nejde ho nacist?
..PC::Asus P8Z77-I Dx :: G2130 :: 8GB :: WD 0.32TB :: WD 1TB :: Intel HD :: Eizo 2333BK ::
DTR::Asus G73jh :: i7 720 :: 8GB :: SSD 0.064TB :: SGH 0.5TB :: Mobility HD 5870 ::
Gygabite - ©Hlupak
- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak, vidím ho, ale nemůžu se na něj dostat...vypadá jako plnej, ale je tam cca 2 giga volnýho místa. Když na něj kliknu třeba v Tento počítač, tak se nezobrazí žádný detaily, v TC to hodí hlášku, jako když v mechanice není cd, že tam není...no tak vážně nevim.Mossad píše:hm pokud to ja chapu dobre mas tam proste partisn cele kapacity disku a ten se twari free... minus tech 8 a 1 MB, takze nebyl na tom nakej multiboot nebo neco? nawic se zda ze to je svetle modry coz by mela bejt jen logicka jednotka, taky se zda ze to ma i prirazene pismeno I: takze ten disk ve win vidis ale nejde ho nacist?
- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
mám ho rok a už na začátku jsem tam sypal jen filmy, muziky, obrázky, fotky, žádnej systém, žádný šifryzombux píše:to znamená nenaformátovaná data. tak mě napadá, není ten disk nějak šifrovanej?
- zombux
- Odborník PCT

- PanP
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele: