nevíte někdo v čem by mohl být problém a co s tím dělat aby se s tím dalo pracovat bez špuntů v uších?
příliš hlučný větráček
Moderátor: morke
- ondra2
- Nováček

-
příliš hlučný větráček
mám problém, koupil jsem nový počítač do kanclu, je to asus p4p800-vm (microATX) s celeronem 2.0 a box chladičem, kupoval jsem to proto, aby to bylo tichý. ale k mému zděšení se z toho ozývají zvuky jak při startu letadla... otáčky jsou na 3700 a teplota 46. u sebe mám p4 2.400 a hlučí to podstatně míň, přitom to má určitě větší vyzařování tepla.
nevíte někdo v čem by mohl být problém a co s tím dělat aby se s tím dalo pracovat bez špuntů v uších?
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
Problem je chladic na 3700ot. Pri takovych otackach tichej nikdy nebude. Chtelo by to zkusit dat poradnou pastu pod chladic (pokud je to chladic s termoregulaci), buhvi co tam je, nebo ho nejak regulovat.
Naposledy upravil(a) Jiri Drak dne pát 22. srp 2003, 21:14, celkem upraveno 1 x.
MB Asus P7P55D-E, CPU Core i5-750@3700MHz, RAM 16GB, VGA Radeon RX Vega 56
- ondra2
- Nováček

-
no právě to se mi nezdá, proč na blbým celeronu 2.0 točí na 3700 otáček když má teplotu jenom 46, na P4 mám kolem 60 stupnů a točí se kolem 2800.... nedá se ta blbá regulace nějak vypnout? nebo neexistuje nějakej software který umí regulovat - kdysi jsem na něco narazil ale už jsem zapoměl jak se to jmenuje...
- Jiri Drak
- Středně pokročilý

-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- ryjen
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: