...riesim tu taky zapeklity problemik: kupil som tento chladic
http://www.titan-cd.com/english/product ... C-CU9TB/SC
vysvetlim to dost laicky, lebo inak to neviem
klasicky chladic na amd, ked sa nanho pozriete zo spodu, tak na chladiacej ploche ma taky ten znizeny vyrez ktory vacsinou teda smeruje po nasadeni hore ku zdroju. lenze tento moj titan ma tie vyrezy dva, na kazdej strane, tzn., ze celkovo ta plocha chladica na ktoru by mal sadnut cpu je relativne dost mala. po prvy krat sa mi to samozrejme podarilo nasadit na krivo, cize vrchne gumove podlozky na cpu boli na tej vyvysenej casti cpu a spodne v tom znizenom vyreze. ani som si to nevsimol ale teploty nic moc, tak som zacal zistovat pricinu. nakoniec
som prisiel na to, ze ten chladic sa na mojho bartona 2,5+ neda nasadit tak ako by to podla mna malo byt. proste ked s tym experimentujem, nasadim to maximalne tak, ze gumove podlozky cpu su na tej chladiacej ploche osadene len spolovice a nie cele (na oboch stranach). to ma trosku dost zarazilo, proste viac miesta tam nie je, lepsie sa to nasadit neda. takisto teploty nic moc. myslim si ze na celomedenny chladic je 45stup. v klude a cez 60-65 pri zatazi troska moc... nemate niekto skusenosti s tymto chladicom, pripadne s podobnymi, lebo neviem co s tym...
len pre info frcim na tom bartone 2500 s doskou MSI KT6V, please help me, ja som z toho uz na nervy...