Mem Test - kolik chyb znamená problém
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Mem Test - kolik chyb znamená problém
Testuju si tu starsi comp v mem testu a zahlasilo to 2 chyby - je to uz duvod z nepokojovani se ???? nebo se nejaka ta chybka v tomhle testovacim programku objevit muze ??? Jde mi o to, ze kdyz jsem testoval vylozene problemovej modul tak tech chyb bylo treba 190 - pamet byla nepouzitelna - ale znamenaj 2 chyby v tomhle testu vaznej problem ???
Dík za názory.
Dík za názory.
Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- ja niinpä meillä tuulta kylvetään
- karf
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Sentenced
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
Celkem stabilní - Win98 obcas padnou - ale kdo by se po vic jak rocnim pouzivani divil, ze
Ty chybicky jsou furt na stejnym miste - nevim co si o tom myslet - jestli radsi pamet menit nebo to nechat "dožít" 

Huutamalla voi saada kiven itkemään vaan ei puhumalla toista anteeksi pyytämään, pyytämään
- Bob
- Nováček
-
Nemělo
Tenhle test by měl dopadnou absolutně bez chyb. Pokud vykazuje chybu může to asi občas přivodit padnutí sytému. Vlastně to znamená, že určitá buňka nevrátí co jí bylo svěřeno. Ovšem umření W98 není nic neobvyklého, takže u nich se asi nepozná jestli za to mohla RAMka. 

- ICE
- Středně pokročilý
-
- Kontaktovat uživatele:
- roxik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mem Test - kolik chyb znamená problém
1 chyba stačí aby byla možnost nějakého problémuSentenced píše:Testuju si tu starsi comp v mem testu a zahlasilo to 2 chyby - je to uz duvod z nepokojovani se ???? nebo se nejaka ta chybka v tomhle testovacim programku objevit muze ??? Jde mi o to, ze kdyz jsem testoval vylozene problemovej modul tak tech chyb bylo treba 190 - pamet byla nepouzitelna - ale znamenaj 2 chyby v tomhle testu vaznej problem ???
Dík za názory.
já osobně bych se na takový pamětový modul spoléhat nechtěl
oldskool pc - xbox - xbox360
- miho
- Čestný člen
-
- Kontaktovat uživatele:
Kamosovi po zakoupeni noveho pametoveho modulu zacal zahadne padat pocitac, ukoncovaly se programy atd. Nechal jsem memtest pres noc a zacal piskat az nad ranem tedy po cca 7 hodinach testu nasel prvni chybu.
Po vymene modulu se vse vratilo do normalu.
Takze i jedina chyba v memtestu po mnoha bezproblemovych prubezich celeho testu muze posleze zpusobovat pri praktickem pouziti potize
Ovsem je to vec pristupu. Jeden redaktor na PCT mi tvrdil, ze komp, ktery hazi po peti minutach chybu v Prime95 povazuje za stabilni
Takze jak je videt tak stabilita je velmi relativni pojem. Ja povazuju za stabilni v soucasne dobe jen jeden pocitac (z tech, o ktere se staram). Bezi bez restartu uz pres rok a nebyt zaplav tak by to bylo jeste o pul roku dele. A zatezovany je pomerne dost. Ale to uz jsem zabruslil trochu mimo 
Takze i jedina chyba v memtestu po mnoha bezproblemovych prubezich celeho testu muze posleze zpusobovat pri praktickem pouziti potize

- roxik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
mám podobnou zkušenost, asi před rokem a půl jsem pc s 256MB RAM rozšiřoval o další 256MB modul, jeden modul byl Apacer a druhý Hynixmiho píše:Kamosovi po zakoupeni noveho pametoveho modulu zacal zahadne padat pocitac, ukoncovaly se programy atd. Nechal jsem memtest pres noc a zacal piskat az nad ranem tedy po cca 7 hodinach testu nasel prvni chybu.
Takze i jedina chyba v memtestu po mnoha bezproblemovych prubezich celeho testu muze posleze zpusobovat pri praktickem pouziti potizeOvsem je to vec pristupu. Jeden redaktor na PCT mi tvrdil, ze komp, ktery hazi po peti minutach chybu v Prime95 povazuje za stabilni
Takze jak je videt tak stabilita je velmi relativni pojem. Ja povazuju za stabilni v soucasne dobe jen jeden pocitac (z tech, o ktere se staram). Bezi bez restartu uz pres rok a nebyt zaplav tak by to bylo jeste o pul roku dele. A zatezovany je pomerne dost. Ale to uz jsem zabruslil trochu mimo
pc byl náhodně nestabilní - BSOD a podobné nepříjemnosti
nechal jsem běžet přes noc goldmemory test) a teprve ve 4.průběhu byla jedna chybka
tenkrát jsem to vyřešil zvýšením napětí z 2.5V na 2.6V
- UFo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
nj Epox s KT400 nebo KT333 tam je obcas nutne Vdimm zvednoutr0man píše:mám podobnou zkušenost, asi před rokem a půl jsem pc s 256MB RAM rozšiřoval o další 256MB modul, jeden modul byl Apacer a druhý Hynixmiho píše:Kamosovi po zakoupeni noveho pametoveho modulu zacal zahadne padat pocitac, ukoncovaly se programy atd. Nechal jsem memtest pres noc a zacal piskat az nad ranem tedy po cca 7 hodinach testu nasel prvni chybu.
Takze i jedina chyba v memtestu po mnoha bezproblemovych prubezich celeho testu muze posleze zpusobovat pri praktickem pouziti potizeOvsem je to vec pristupu. Jeden redaktor na PCT mi tvrdil, ze komp, ktery hazi po peti minutach chybu v Prime95 povazuje za stabilni
nechal jsem běžet přes noc goldmemory test) a teprve ve 4.průběhu byla jedna chybka
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- roxik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
to jsem ještě neměl epoxe ale byla to msi deska s čipsetem via kt266UFo píše:nj Epox s KT400 nebo KT333 tam je obcas nutne Vdimm zvednoutr0man píše: mám podobnou zkušenost, asi před rokem a půl jsem pc s 256MB RAM rozšiřoval o další 256MB modul, jeden modul byl Apacer a druhý Hynix

- UFo
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
2 r0man: hele na kolika vali vpohode ty HDD pripojene pres HPT, nezkousel si nejakou vyssi frekvenci PCI?
zatim mam PC v rozkladu a jedu na VIA ale planuju lepsi RAMku a FSB tak 190 (PCI 38) zajimalo by me estli muzu pak pouzit este ten HPT
jaky si pozoroval narust vykonu oproti VIA radici?
THX
zatim mam PC v rozkladu a jedu na VIA ale planuju lepsi RAMku a FSB tak 190 (PCI 38) zajimalo by me estli muzu pak pouzit este ten HPT
THX
Durex Applebred 1400 | Asrock K7NF2-RAID | 2x 512MB DDR 400 PQI | Inno3D gf4mx440 | WD 3200YS + 60GB Baracuda V | DVD-RW NEC 3551A | Seasonic S12-430W | M-Audio DX4 + Koss Porta Pro | Hyundai Q790 Silver | Logitech Office Internet Keyboard + MS Wireless Intelli Mouse Explorer 2.0A
- roxik
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
no zkousel jsem zvedat fsb ale moc mi to neslo protoze mam shit pameti vis, tak to ti nereknu kolik vydrzi hptUFo píše:2 r0man: hele na kolika vali vpohode ty HDD pripojene pres HPT, nezkousel si nejakou vyssi frekvenci PCI?
THX
kdyz jsem tu desku koupil tak jsem zkousel testy, vychazel mi hpt rychleji nez via, ale vysledku uz si nepamatuju

ale nebylo to nic vyrazneho - vyuzivam ten radic jenom kvuli tomu, ze mam hodne disku
- Suleky
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mem Test - kolik chyb znamená problém
me MemTest-86 v3.0 po cca 20hod testovani hodil asi 6 chyb, pak sem pustil GoldMemory v5.07 a taky nak po 20hod ani jedna chybka ........ myslite, ze je to na reklamaci ? komp je stabilni jen pri pripojeni k netu se obcas sam zrestartujeSentenced píše:Testuju si tu starsi comp v mem testu a zahlasilo to 2 chyby - je to uz duvod z nepokojovani se ???? nebo se nejaka ta chybka v tomhle testovacim programku objevit muze ??? Jde mi o to, ze kdyz jsem testoval vylozene problemovej modul tak tech chyb bylo treba 190 - pamet byla nepouzitelna - ale znamenaj 2 chyby v tomhle testu vaznej problem ???
Dík za názory.

It's free software and it gives you freedom!