mám tady menší problém...
V XP jsem byl zvyklý, že mi hudba hrála jen předních, zadních reproduktorů a subwooferu.Ale z CENTRU to nehralo.to si myslím, že bylo dobře, protže když je něco stereo, nemůže to hrát i z centru.
Ted mám teda ty W7 a písničky mi hrají i z centru a už to není ono, pokud slyšíte zpěv přímo nad monitorem.Vždyt to má hrat jen L/P + S.. Ted slyším z předních L a P jen třeab kytary a zpěv z centru.. Nedá se to nějak nastavit, aby to hrálo tak jak má ? Zkoušel jsem prolézat nabídky SoundMAxu, který je aktualni a stahl jsem ho z ASUS stránek, protže mám desku Asus P5B DLX. A basy mi hrajou jen při funci Sonic Fokus. ale proč ? Proč nehraje SUBwoofer i bez téhle funkce ? Ve Win normálně je nastaveno 5.1..Takže mi neradte, že se mám podívat na nastavené zvuku ve WINU
Další problém je v tom, že mi nejdou basy ve hrách..I když mám puštěnou písničku a naráz zazni O-OU z ICQ. písnička se jakoby ztiší(nejsou basy) dokud to o-ou nepřestane..Já vím, je to velmi krátký moment, ale de to fakt poznat v tom poslechu..
Neví někdo jak by mi mohl pomoct ?
Neexistuje nějaká náhrada za SoundMAx nebo tak ?
už jsem fakt bezradný...