dobrá skřín?
Moderátor: L4mka
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
dobrá skřín?
chci se zeptat jest-li je tahle skřín "Dobrá" jest-li bude dostatečně chladit atd... jedná se o tento model: http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 90UR000JUS
pls comments
pls comments
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
Kllrt a Rox Cox jsou moji kamarádi
- yNo
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: dobrá skřín?
Ja osobne nepreferuju vetracky na boku. Radsi bych vzal levnejsi skrin,ale priplatil si na CPU chladic 
Nothin´
- scrawler
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
moj bratranec ju ma a kks to je taka masina jak sa patri a v noci vsade tma a ten bok tak nadherne sviety na modro wooow no keby mam ja tu skrinu tak ani nechodim spat 
ak j ueste nemas tak utekaj do obcohdu kym este su
lebo potom cakat asi tyzedn na novu zasielku... 
ak j ueste nemas tak utekaj do obcohdu kym este su
- /G\Anarchy
- Začátečník

NZXT jsou dost kvalitní skříně, tato má větrák ve předu u disků, na bočnici a jedem by měl být i vzadu, i když to Alfacomp ve specifikacích neuvádí... takže bych se nebál spatného chlazení... kdyžtak doporučuji youtube, je tam mnoho videorecenzí...vernys píše:...
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
vidis, zrovna nzxt za nejakou kvalitu vubec nepovazuju. osobne se mi z takovejch opicaren chce blejt 
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
j to uz ted vím taky přeci jen jsem tento prispevek sem daval a uz je to dost dlouho a ma predstava o kvalitni skrini se zmenila budu mít nejspiš Antec twelve hundred ultimate gamer case
Moje pc Nvidia Geforce GTX 570 800/2000,AMD PHENOM II X4 965 4GHZ,KINGSTON 4GB 1600MHZ DDR3,FORTRON BLACK POWER 750W,GIGABYTE 790XTA-UD4,WD CAVIAR BLACK 1TB,EUROCASE MONSTER 9002....BENQ G2420HDBL
- /G\Anarchy
- Začátečník

Pár NZXT jsem měl v ruce a neměl jsem s nimi žádné problemy... ?
- Mastodont
- Černá karta

-
Problémy možná ne, ale design je k blití. Něco jako variace na eurocase, akorát za daleko víc peněz.
- scrawler
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
NZXT ma dobre skrine 
- Blue Storm
- Odborník PCT

velice užitečný postscrawler píše:NZXT ma dobre skrine
2vernys: do jaké ceny by ta skříň měla být? rozhodně bych doporučil něco z dílen Lian-Li, Lancool, SilverStone, Antec, Fractal Design...například: Lian Li PC-7FNW, Lian Li PC-P50B, Lian Li PC-V1000B Plus II, Fractal Design Define R2 Black Pearl, Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case a další...
PC: AMD Ryzen 7 9700X | Asus Prime B650-Plus WiFi | GTX 980 Ti | Kingston Fury 64 GB 5600MHz | Samsung 990 Evo Plus 1 TB | ADATA XPG GAMMIX S11 Pro 1 TB | Samsung 870 Evo 2 TB | Corsair RM550 | Fractal Design Define R5 | Dell U2515H
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
NTB: Apple MacBook Air M1 | Phone: Apple iPhone 15 Pro
- Mastodont
- Černá karta

-
Antec má snad jedinou dobrou a ta je Three Hundred a pak řada P. Ostatní jsou hnus. Coolermaster dělá např Centurion 590, která je taky dosti dobá.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Mastodont píše:Antec má snad jedinou dobrou a ta je Three Hundred a pak řada P. Ostatní jsou hnus. Coolermaster dělá např Centurion 590, která je taky dosti dobá.
three hundred? LOl xd já s největší pravděpodobností půjdu do Antec twelve hundred ultimate gamer case a jest-li tohle je hnus tak se jdi léčit
- Mastodont
- Černá karta

-
Twelve hundred má ten hořejšek jak střechu parníku a pak to děrované cosi co vypadá jak átrium v Hiltonu. Hnus prostě.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
nwm co ti připadá jako střecha parníku Ale jest-li myslíš toho big-boye tak ten je tam dobře udělaný navíc je to 200x200 takže chlazení ucinny 6 ventilatoru dohromady vse je modre podsviceno takže nevím co proti tomu máš?! prostě nemáš vkus... 
- Mastodont
- Černá karta

-
Nemám rád kolotočářskej vzhled a všelijaký podsvícení čehokoliv v PC.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
LOL
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Blue Storm píše:velice užitečný postscrawler píše:NZXT ma dobre skrine![]()
2vernys: do jaké ceny by ta skříň měla být? rozhodně bych doporučil něco z dílen Lian-Li, Lancool, SilverStone, Antec, Fractal Design...například: Lian Li PC-7FNW, Lian Li PC-P50B, Lian Li PC-V1000B Plus II, Fractal Design Define R2 Black Pearl, Antec Twelve Hundred Ultimate Gamer Case a další...
A nedělá ta Antec twelve hundred moc velký hluk?
- Trek
- Začátečník

tak se podívej na video http://www.youtube.com/watch?v=abltYmyN4bE
Ten předek jako by tam nebyl, možná jestli nejsou v balení nějaký vycpávky, chladit to bude asi luxusně.
Ten předek jako by tam nebyl, možná jestli nejsou v balení nějaký vycpávky, chladit to bude asi luxusně.
- vernys
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tjn ale jak jsi psal s gtx 480 to nebude zrovna nejtižší,myslíš že to má regulovatelná otáčky?
- Trek
- Začátečník

Já jsem např. u toho thermaltaku co mam musel vyměnit všechny větráčky, protože nebyly regulovatelný (měly jen molex), což je další investice.
Takže jsem to zreguloval větráky (Noctua) hluk = 0, grafiky na idle hluk skoro žádnej, a zůstalo tam nějaký protivný vrčení, asi hadry, s nima se nedá skoro nic dělat, leda bych koupil nový. Ztišování sestavy je nekonečný. Teď si koupim asi tlumící hmotu a vycpu předek tý skříně, protože to je jak reprobedna.
Tamta skříň nzxt to má dobrý, vepředu je vcelku. Jinak chceš vůbec tichej pc?
Takže jsem to zreguloval větráky (Noctua) hluk = 0, grafiky na idle hluk skoro žádnej, a zůstalo tam nějaký protivný vrčení, asi hadry, s nima se nedá skoro nic dělat, leda bych koupil nový. Ztišování sestavy je nekonečný. Teď si koupim asi tlumící hmotu a vycpu předek tý skříně, protože to je jak reprobedna.
Tamta skříň nzxt to má dobrý, vepředu je vcelku. Jinak chceš vůbec tichej pc?