Ati Sapphire 9600
Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik
- Jara
- Začátečník

Ati Sapphire 9600
Koupil jsem si GK Sapphire 9600, mám 15" monitor, který jsem dříve provozoval na integrované GK v rozlišení 800x600 85 Hz. Na nové kartě nastavím v záložce ADAPTÉR frekvenci 85 Hz, ale v záložce OBRAZOVKY se mi zobrazuje pouze 75 Hz. Vzhledem k tomu, že monitor výrazně poblikává, tak jede skutečně na 75 Hz. Nevíte někdo jak donutit GK, aby používala frekveci 85 Hz? Monitor tuto frekvenci na tomto rozlišení podporuje a taky jsem to tak bez problémů používal.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
odskrtni tu polozku skryt frekvence nepodporovane monitorem a mas na vyber... pripadne v control centru klikni na obrazovky, pak na monitor a tam juknijestli max povolena frekvence neni jen 75 Hz...
ovladace doufam nainstalovany mas...
taky to doporucuju zamcit powerstripem a dotycnym programem i pretaktovat
ovladace doufam nainstalovany mas...
taky to doporucuju zamcit powerstripem a dotycnym programem i pretaktovat
- Jara
- Začátečník

Ati Sapphire 9600
Problém je, že žádnou takovou položku tam nemám, mám nainstalovány Catalyst 4,7. Asi bude něco špatně, při první instalaci po vložení CD od GK byly intalace předčasně ukončena s hláškou, že nelze peovést instalaci software a je třeba nainstalovat standardní ovladač VGA. Tak jsem na CD našel ovladače k W98 a nainstaloval je ručně. Asi tam něco chybí, ale nevím co stím.
NAS4Free:Procesor: Atom 330, MB:Zotac IONITX A-E, RAM: 2x2GB Zeppelin Gold 800MHz, 2TB HDD:,
- Jara
- Začátečník

Ati Sapphire 9600
Právě jsem se dočetl, že při použití jednoho klasického monitoru by měl být zapojen pomocí adaptéru do DVI konektoru. Já mám svůj monitor zapojený do VGA konektoru. Je v tom nějaký problém nebo to tak můžu provozovat.
- -HoNY-
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Ati Sapphire 9600
Bez problému, neřeš to.Jara píše:Právě jsem se dočetl, že při použití jednoho klasického monitoru by měl být zapojen pomocí adaptéru do DVI konektoru. Já mám svůj monitor zapojený do VGA konektoru. Je v tom nějaký problém nebo to tak můžu provozovat.
Určitě neinstaluj ovladače co máš u karty a stáhni si z netu.
Já bych všechny ty pisálky, co se opravdové práce bojí, nahnal do Mišelinky tahat gumy.