zdravim, jsem tu chvíli a podobných dotazů mám hodně a tak nevím kde se na ně ptát něž tady ( doufám že taková otázka tu ještě nebyla - nic jsem totiž podobného nenašel ).
Jednoduše co je to časování u RAM paměti ? je lepší 9-9-9-24 nebo 9-10-9-27 nebo 8-8-8-24 nejde mi o to jaký je z těchto 3 lepší ale vysvětlení jak v budoucnu poznám které časování je lepší....
P.S. - neznáte nějaký ČASOPIS či WEB který tyhle věci a tomu podobné podrobně vysvětluje ? ( např - jaký je rozdíl zdroje mezi gold,bronze,a nic / kam se zapojuje větrák / kolik se jich vejde na základní desku atd atd... )
díky za váš čas
co je to časování u RAM paměti
- thopter
- Nováček

-
- X-COM
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: co je to časování u RAM paměti
časování http://pctuning.tyden.cz/index.php?opti ... mitstart=2
časování má prakticky nulový vliv na výkon počítače, tak nemá smysl ho řešit.
časování má prakticky nulový vliv na výkon počítače, tak nemá smysl ho řešit.
Ryzen 7950X, RTX4090, 96GB RAM, 2TB NVMe SSD system, 2TB NVMe SSD data, 112TB RAID 6
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

@thopter www.google.cz představ si, že tam najdeš vše! 
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- thopter
- Nováček

-
díky, ale jiné lidi mi zase říkají že u RAM paměti hlavně závisí na časování, tak komu mám věřit ale článek si přečtu. Jo a když něco hledám tak samozřejmě hledám na googlu nemusíš ze mě dělat debila ale ne vždy to najde co chci, většinou vůbec ( to mám zadat do googlu např. - "co je lepší zdroj s gold,bronze nebo nic" to asi ne, že ano )
Jinak, děkuji
Jinak, děkuji
- AllowedCry
- Mírně pokročilý

nechci s tebe dělat něco co jistě nejsi
a co se týče googlu stačí dobře formulovat otázky...
jinak nebylo by na škodu si kupovat časopisy o HW a td pokud teda myslíš, že ti to k něčemu bude ono vědět neznamená umět
jinak nebylo by na škodu si kupovat časopisy o HW a td pokud teda myslíš, že ti to k něčemu bude ono vědět neznamená umět
Ryzen 9800X3D || Asrock X870 Pro || 64GB @ 6000Mhz cl30 || XFX RX 9070 XT @ UV-OC || M2 VP4300 4TB || HDD RED+ 4TB || Fractal R5 + Corsair HX850 || [4K] Philips 32M2N8900 240Hz + Philips 48OLED707.
- thopter
- Nováček

-
ano, vím, formulovat otázky je někdy těžší než se zdá. o ohledně časopisu o HW - rád bych o nějakém věděl ( nezajímají mě recenze produktů = Computer ) ale podle mě, znát znamená umět ale na druhou stranu jak u čeho ( ale to nemá cenu tu rozebírat ).
- Flegy
- Mírně pokročilý

-
ve vetsine sekci tu na foru jsou FAQy, staci si pocist a na to co neni dostatecne vysvetleno je tu pct mag a nebo trebas wiki, google apod.