poslední dobou mě nemile překvapují zjevy v některých hrách, jde o to, že po formátu a čísté instalaci mého NTB na mě ve hrách začaly vyskakovat různé pruhy a a čáry které tam dříve nebyly. Kdyby se mi nestalo, že na mě vyskakují pouze v nových hrách např. Heroes VI (viz. screen), řekl bych že mám zastaralou grafiku, ale to samé to dělá i ve hrách jako Moto GP 08 nebo např. SBK X které mi před tím normálně jely...

Někde na internetu jsem se dočetl, že to může způsobit odcházející grafika. Ale nechce se mi tomu věřit protože například u her jako je Need for Speed Hot Pursuit (2010) nebo Call of Duty Modern Warfare 3 mi to nedělá nic neobvyklého... A notebook jinak jede normálně...
Zde přikládám screen z mého GPU-Z:

- Ovládač vypadá zastarale ale vzhledem k tomu že je to NTB a má přepínatelnou grafiku, tak mám nainstalovány nejnovější drivery ze stránek HP...
A tady je zhruba popsaná moje konfigurace:
Kód: Vybrat vše
http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/document?docname=c02269434&tmp_task=prodinfoCategory&cc=cz&dlc=cs&lang=cs&lc=en&product=4232703Ovládače jsem se snažil přeinstalovat opět těma ze stránek HP a DirextX taky vypadá aktuálně...

Děkuji!