Sniper Elite V2 (PC/Playstation 3/Xbox 360)

Problémy, zážitky, rady či pořádání LAN party

Moderátor: Baneshee

Odpovědět
Vlastik80
Začátečník
Začátečník

Sniper Elite V2 (PC/Playstation 3/Xbox 360)

Příspěvek od Vlastik80 »

Obrázek
Sniper Elite V2 je pokračováním úspěšné taktické akce Sniper Elite, ve kterém na hráče čeká dosud nejvěrohodnější zpracování válečné vřavy druhé světové války z pohledu ostřelovače. Hráč se ujímá role amerického agenta OSS Karla Fairburnea, který seskočí na padáku do Berlína, z posledních sil bráněného zbytkem německých vojáků, s úkolem zabránit tomu, aby se technologie nacististického programu raket V2 dostala do rukou Rudé armády obléhající město. Máte rozkaz pomáhat klíčovým vědcům ochotným přejít na stranu Američanů a eliminovat ty, kteří by chtěli pomoci Rusům. GamesCZ
Žánr: akční hra
Datum vydání: 4.5.2012
Domovská stránka hry: http://sniperelitev2.com/

[url=steam://install/210470]Stáhnout demoverzi (2GB)[/url]|další odkaz|jiná možnost

...demo celkem zajímavé (screeny z mého hraní 2560x1440 vše max), tedy myslím hlavně ty efekty zpomalení apod., ale jinak je celkem možné že lepší "sniperovka" bude Sniper: Ghost Warrior 2 na CryEngine3... :roll:
T1ger
Začátečník
Začátečník

Re: Sniper Elite V2 (PC/Playstation 3/Xbox 360)

Příspěvek od T1ger »

No neviem. U mna Ghost Warrior bol uplny prepadak a vobec som ju nedohral. Proste zla kupa z mojho pohladu. A neverim, ze dvojka bude o tolko lepsia.
Ale Sniper Elite hram dodnes a podla mna je uzasna. Dvojka kraca v stopach jednicky a vylepsuje ju nielen graficky. Killcam je paradny :)
Dnes som dal 3-och 1 strelou. :) Plus sa mi paci aj balistika a moznost zabit aj odrazenym nabojom. Na elite(ci jak sa max obtiaznost nazyva) je treba pocitat aj z vetrom a neotravuju uz ani tie "specialne" pomocky. Trosku mi skriptovanie vadi a prilisna linearnost missie ale kedze sa jedna o tutorial mapu tak to zatial neriesim.
Co som videl aj Co-op video na nete tak vyzeralo skvele. Ja sa tesim. Predobjednane uz mam vyse tyzdna.
Skoda, ze v deme nejde AA ani len Morfologicke AA je to dost zubate, no..
Ale tesim, tesim, tesim.... XD
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
http://valid.x86.fr/nqz82b
http://www.3dmark.com/3dm/10921982?
http://www.3dmark.com/3dm/10929111?
Flegy
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Flegy »

to nic nemeni na tom, ze tyhle hry jsou pro koridorovy tupce. vubec ti nedavaj moznost vybrat si misto, cas a uhel ze kteryho budes strilet... proste ti vyvojar rekne tady odsud budes strilet a hotovo... coz je u toho docela velke minus :(
Swat
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Swat »

Já zkusil to demo a celkem se mi to líbí. I jednička mě tenkrát dost bavila a na dvojku se těším. Líbí se mi zohlednění hluku, kdy je třeba počkat na vzdálenou explozi a skrýt vlastní výstřel. Jestli je to pro koridorový tupce je mi jedno, navodím si atmosféru sám rozvážnym postupem a prostě si užiju strasti odstřelovače. Navíc kdo říká, že to bude striktní koridor... Volnost samozřejmě nečekám, ale rozhodně bych z jednoho dema nedělal ukvapený závěry. Mě co asi vadí nejvíc jsou ty "rentgenový" průřezy při průniku kulky. Chybí mi možnost je vypnout, zároveň by bylo dobrý dát možnost tu kill kameru vypnout úplně.
MB: Asrock Z370 Extreme4, CPU: Intel Core i5-8600K@5 GHz (SilentiumPC Navis PRO 240 AiO), RAM: 2x8 GB G.Skill DDR4 3200 MHz, GPU: Gigabyte RTX 2080 Gaming OC, HDD: SSD WD Blue 3D 1TB, Seagate IronWolf 6TB, DVD: Asus, PSU: Seasonic Focus Plus 850 Gold, CASE: Corsair T600 Graphite White Edition, MONITOR: BenQ XR3501, TV: 55" Samsung Q6FN
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

jednička byla dost fajn, akorát sem to hrál bez balistiky, ono jaksi trefit o kolik se kulka propadne níž když člověk dost blbě určí vzdálenost cíle ... zlatej zaměřovač dragunova :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Dokazal by niekto ohodnotit umelu inteligenciu vo Sniper V2 ? V porovnani s prvym Sniperom. Chcem vediet ci je to nejaky Call of Duty styl alebo sa treba naozaj snazit a neustale sa kryt ? Samozrejme myslim na Sniper Elite obtiaznosti.
Pepa1
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od Pepa1 »

Tak už by to mělo být každým dnem v obchodech.....
Vizi
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Vizi »

Není to vůbec špatné, celkem mě to chytlo, dobře se to hraje, dobře se na to kouká. Doporučuji hrát na Custom obtížnost (Elite-Realistic-None), pak až to má své kouzlo. Nejlepším vnadidlem je asi bullettime a rengenové zásahy nepřítel, plus možnost kladení pastí či krytí se za objektem. Bohužel se hra nevyhnula koridorového průchodu misemi, ale to je tak jediné, co se hře dá vytknout.
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Logue píše:Dokazal by niekto ohodnotit umelu inteligenciu vo Sniper V2 ? V porovnani s prvym Sniperom. Chcem vediet ci je to nejaky Call of Duty styl alebo sa treba naozaj snazit a neustale sa kryt ? Samozrejme myslim na Sniper Elite obtiaznosti.
Prvy sniper elite mam prejdene na najvysiu obtiaznost(len aby bolo jasno) a 2ku uz mam rozohratu a som dost daleko(mozno na konci?). Umela inteligencia nie je prave najlepsia ale ani najhorsia. Nepriatelia na sniper elite otiaznosti su dost "otravny" a ked nestrielate z ukrytu pri vyuzivani explozii v okoli(myslim tym bombardovanie) tak vas vystopuju po prvej strele. Samozrejme ak odstrelite nemcovi polku hlavy pred ocami jeho kamarata tak vam ani strelba za vybuchu nepomoze. Jedine, ze nastavaju situacie ked strielate(pocas explozie) na nemca ktoremu davate headku pred ocami dalsieho nemca tak vas hned neuvidia ale zacnu byt pozornejsi a patrat po vas. Pri druhej strele je potom uz velka sanca, ze vas identifikuju. Niektore misie ale nemaju explozivny backround, takze pri strelbe ste hned odhaleny. Tam je najlepsie eliminovat potichu co sa da a zvysok odsnipovat :)
Krytie je dolezite(podla mna) jedine na sniper elite obtiaznosti(dalej len SEO), kde v misiach s nepriatelskymi sniperami ste behajuc po mape velmi jednoduchym cielom. Pripomeniem misiu kde mate eliminovat rusky snipersky tym. Tam sa musite plazit a hladat v rozbombardovanom meste zablesky z optiky alebo vycnievajuce hlavne. Nie je to jednoducha uloha :) A atmosferu umocnuje, ze nemozte savevovat ale idete od posledneho checkpointu. Musim priznat, ze som si tu misiu velmi uzil :)
Na zaver este k SEO dodam, ze hrat tuto hru na nizsej obtiaznosti nema velmi zmysel. Mozno vatsine nebude suhlasit ale ja si za tymto stojim. Nie je nic lepsie ked zo zaciatku strielate takpovediac "naslepo" pretoze nie ste schopny uhadnut okom presnu vzdialenost. Ale o to vatsi je pocit zadostucinenia ked v neskorsich fazach hry davate headky sniperom roztrusenym po celej mape v rozlicnych vzdialenostiach. V mojom pripade to bola misia kde som dal perfektnych 6 headshotov sniperom za sebou a vzdialenosti boli vzdy ine. A ze tam vtedy fukalo :)
Takze CoD style na SE otiaznosti sa nekona aj ked je pravdou, ze vas vojak toho znesie vela(mimo sniperoviek). Tu sa mi zda byt prvy SE trosku tazsi.
Podla mna hra hodna kupy. Grafika dobra s vysokymi fps nie len na High-end PC. Ozvucenie dostatocne. Bulletcam a rentgenove zabery su paradne.
A hratelnost?
Ak vas bavi hrat hru kde jedna strela znamena jeden mrtvy(niekedy aj viac) tak sa vam SE v2 bude pacit. Pokial ste skor zastancom rambo stylu hrania tak to asi pre vas nebude to prave orechove a je lepsie sa tejto hre vyhnut.
Mimochodom ma to v celku slusny multak. Je tu TDM, DM a obdoba horda modu plus mapy z misiami. Kde jeden je ostrelovac a druhy "spotter" a maju za ulohu ziskat materialy od nemcov. Zatial su dostupne len 3 mapy ale vyvojari oznamili(vzhladom na popularitu), ze v naslednych mesiacoch vypustia DLC z novymi mapami pre PC a samozrejme zadarmo :)
To je asi vsetko odomna.
Ak ma niekto chut zasnipovat si v multaku tak moj nick na steam je: heelo23

Edit: pred chvilkou sa mi podarilo strelit chlapka do oka pricom naboj preletel cez jeho prsty a vsetky ich otrhol :) Nie som sadista, len to bolo dobre spravene ako tam lietali :)
CPU: i7 4820k@4.5Ghz, 24Gb (6x4Gb) DDR3 Ram(1333Mhz), GPU: 1080Gtx G1 Gaming Vram(default), MB: Asus Rampage IV Extreme, HDD:2xOCZ Agility 3 120Gb, + 2x3Tb Caviar SS: Sonar X2D Logitech Z-5500 5.1 Monitor: LG 34" - Freesync 21:9 +Samsung 24" Roccat Kone+ Logitech G11 Nostromo N52te
LOVIT
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LOVIT »

btw T1gere nehrál si i death to spies/moment of truth? řekl bych celkem podobný žánr stealth akce, ale zde je velký důraz kladen na převleky... alias čím vyšší šarže tím lepší možnosti, ale tam se občas děly dobrý absurdity. původního snipera mám na steamu, že bych nainstaloval :), to by mohl utáhnout i notes, jenže už není čas :( já mám čas tak akorát na tahovky :)
DESKA: Asus P5Q-EM, CPU: Intel Core2 Quad Q9300@3,15GHz, RAM: 4x2GB Kingmax 800 MHz, GPU:Gainward GTX 460 768MB, HDD: 2x WD VelociRaptor 300GB Raid 0 + WD green 640, ZDROJ: Enermax Liberty 500W ;;;--;;; Peklostroj: DESKA: GA G41M-combo, CPU: Intel Pentium Dual Core E2160@3GHz, RAM: 2x1GB Kingmax 667 MHz, GPU:Saphire HD4670 Ultimate 512MB, HDD: WD green 500, ZDROJ: Fortron 80+ 350W;;;--;;; Notebook:HP probook 4520s
pute
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od pute »

Swat píše:Já zkusil to demo a celkem se mi to líbí. I jednička mě tenkrát dost bavila a na dvojku se těším. Líbí se mi zohlednění hluku, kdy je třeba počkat na vzdálenou explozi a skrýt vlastní výstřel. Jestli je to pro koridorový tupce je mi jedno, navodím si atmosféru sám rozvážnym postupem a prostě si užiju strasti odstřelovače. Navíc kdo říká, že to bude striktní koridor... Volnost samozřejmě nečekám, ale rozhodně bych z jednoho dema nedělal ukvapený závěry. Mě co asi vadí nejvíc jsou ty "rentgenový" průřezy při průniku kulky. Chybí mi možnost je vypnout, zároveň by bylo dobrý dát možnost tu kill kameru vypnout úplně.

Co se týká hluku, to už bylo IMHO v Call of Duty 1, kde to ukradli z Nepřítel před branami. (Ruský voják odstřeluje němce na náměstí při dopadu bomb).
Casio SF-4300R, 32kB + PANASONIC CR2032 3V Lithium
Logue
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Logue »

Dohral Sniper: Elite 1, je to dobra hra. Je dvojka rovnaka alebo sa to zlepsilo, zhorsilo ?
T1ger
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od T1ger »

Ruku na srdce.... je to viac koridorove. Pricom si v SE1 mal moznost pristupovat k cielu(nie vzdy) z minimalne 2 stran tak tu je to cisto koridorove. Nie je to COD ale oproti jednotke je to ovela viac. Samozrejme su vynimky a mapy ktore su vatsie a ponukaju viacero moznych sposobov ale celkovo hra usti do koridorov.
Netreba to vsak brat ako totalne negativum ved ani prvy diel nebol vyslovene sandbox. Odporucal by som vyskusat demo na steame aj ked prave ta misia je silno koridorova. Ale na otestovanie behu na vlastnom PC postacuje.
Ja tvrdim, ze je hodna kupy. A ked sa ti pacila jednotka tak toto musis tiez zahrat. Lutovat nebudes.

V skratke, Plusy:
+paradny killcam/rontgen
+dobra grafika(nenarocna)
+znovuhratelnost misii
+vyber z viacero sniperoviek(myslim, ze ich tam je dokopy 6-7)
+niektore misie su fakt paradne
+sniperske suboje
+multak

Minusy:
-vatsia koridorovost
-ani sniper elite neprinasa hardcore vyzvu
-oproti SE1 kratsi gameplay(ja som to presiel na elite za cca 12 hodin)
-stealth mod nefunguje uplne dokonale.
-AI(mohlo byt lepsie)
Odpovědět

Zpět na „Hry a zábava“