praktiky servisu lenovo zaruční oprava

Doporučení, výběry, názory a řešení problémů s notebooky, UMPC, deskbooky, apod.

Moderátor: Don

Odpovědět
100upa
Nováček
Nováček

praktiky servisu lenovo zaruční oprava

Příspěvek od 100upa »

dobrý den,

mám takový problém, dával jsem svuj netbook lenovo s205 na reklamaci s tim, ze mi blbnula wifi a obcas se zobrazovaly horizontální pruhy přes display. Měl jsem v něm ještě 2gb RAM v druhem slotu, tak tu jsem raději vytáhl, aby neměli řeči, že jsem do něj lezl. aby se šlo dostat k pamětem, musí se demontovat klávesnice a pod ní se ukrývají 3 šrouby, které drží spodní plast. no tak jsem ty ramky vydělal, UPS si ntb vyzvedlo a čekal jsem. po 3 týdnech přišel jakože opravený z polska. no a jaké překvapení mě nečekalo, když jsem chtěl zase přidat ty paměti. přes šroub, který tam má držet myslím základní desku nebo tak něco(a který ani není nutný pro oddělání spodního plastu odšroubovávat), byla nalepena pečeť, která byla záměrně protrhlá. a pod ní žádný šroubek. Ta pečeť tam na 1000% vůbec nebyla když jsem ho posílal.

museli to udělat v tom za... polsku, no ale co teď? wifi sice asi vyměnili, ale ty pruhy nezmizly a občas se objeví. i jsem je vyfotil a natočil na kameru. Ale teď mám obavy, že když jim to tam zpátky pošlu, řeknou mi, že jsem tam porušil pečeť bla bla bla a jsem nahranej.

setkali jste se s něčím podobným? co teď můžu dělat?

díky...
Butch
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Re: praktiky servisu lenovo zaruční oprava

Příspěvek od Butch »

Zvolil bych jiny servis Lenovo.
Peceti jsem nezazil na zadnym nb co jsme si nechavali opravovat.
Ramka a disk je vetsinou uzivatelsky upgradovatelne soucasti. Jejimu vymeneni by zadna pecet branit nemela.
Intel i7 3770K@4,2GHz(1,3V)+Coolink Corator DS, Asus Maximu​s IV GENE​-Z, ASUS Geforce GTX 1070 Strix 8GB, 16GB RAM Kingston, Samsung SSD 850 EVO 500GB+250GB, Samsung F3 1TB, WD RED 8TB, Fractal Arc Mini, Benq VW2420H, CM Silent Pro M2-720W, Logitech G502 proteus spectrum, Logitech Z-2300, Xbox ONE S gamepad, Logitech G11, Creative Sound Blaster X-Fi HD USB SBX, Lian-Li BZ-H06
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Normalne nafotit a pridat k reklamaci s vyjadrenim, ze sis chtel upgradovat RAM, coz Ti zakon o ochrane spotrebitele umoznuje.
Asus Rog Strix G18
100upa
Nováček
Nováček

Příspěvek od 100upa »

škoda, že mne nenapadlo to pofotit předem, ale koho by to napadlo. Ale mám ještě jeden problém nevíte jak je to s tím, když nemůžu najít doklad o koupi? ta pseudoúčtenka, kterou mi k tomu dali v Alze nejspíš skončila v koši.

pravě proto jsem volil reklamaci oficiálně přes lenovo, protože oni si tu záruku zjistili přes sériové číslo, ale jak by to bylo v jiném autorizovaném servisu? taky by tu účtenku nepotřebovali?
otomar
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od otomar »

Nech si v Alze udělat kopii dokladu.
Potřebujete něco vytisknout na 3D tiskarně? Napište mi zprávu.
tmaven
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tmaven »

talza by ti to mohla dohledat podle SN
ASUS ROG STRIX B550-I GAMING ~ AMD Ryzen 7 5800X3D ~ GeForce RTX™ 3070 Ti GAMING OC 8G ~ G.SKill Trident Z RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3600 CL17 ~ Corsair SF750W ~ Samsung 980 PRO 1TB ~ Cooler Master MasterBox NR200P ~ Scythe Fuma 2 ~ Dell S2721DGF + BenQ XL2411Z + Samsung 2233RZ ~ www.flyingbbq.cz - Blog o BBQ!
orgasmic
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orgasmic »

Jestli mas na Alze ucet, tak se logni do sveho uctu a tam mas fakturu k vytisknuti.
Jestli jsi to tedy pres svuj ucet kupoval.
Asus Rog Strix G18
100upa
Nováček
Nováček

Příspěvek od 100upa »

s tou kopii mne to taky napadlo, bohužel jsem si to tenkrát kupoval narychlo a nechtělo se mi vytvářet účet. no a právě jsem to platil i cash, takže ani výpis z banky nepomůže. snad to dohledají podle toho s/n.

no a mimochodem sice mi vyměnili tu wifinu, ale odpojuje se to pořád, tak nevím co v těch servisech dělají
Mastodont
Černá karta
Černá karta

Příspěvek od Mastodont »

Po poslední zkušenosti s reklamací asusu tohle řeším pouze s prodejcem.
Odpovědět

Zpět na „Notebooky a netbooky“