//Wilik - presunuto z PCt webovy magazin
Nizky vykon pocitace
- mae
- Nováček

Nizky vykon pocitace
//Wilik - presunuto z PCt webovy magazin
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
1. PC Mark je divnej
2. Ve kterem subtestu ti to udela mensi skore nez by melo? (ma to cast cpu, pameti a jeste neco ne?)
3. zkus zdefragmentovat disk...
4. nebezi ti nejaka aplikace na pozadi?
5. neprehriva se CPU a nedochazi tak ke vkladani duty cycles? I kdyz sandra meri vykon hlavne podle frekvence... takze tohle asi ne...
6. Mas ovladace na chipset a ke grafice? a je to cista instalace?
7. Co 3D marky... ty odpovidaji?
ICE
2. Ve kterem subtestu ti to udela mensi skore nez by melo? (ma to cast cpu, pameti a jeste neco ne?)
3. zkus zdefragmentovat disk...
4. nebezi ti nejaka aplikace na pozadi?
5. neprehriva se CPU a nedochazi tak ke vkladani duty cycles? I kdyz sandra meri vykon hlavne podle frekvence... takze tohle asi ne...
6. Mas ovladace na chipset a ke grafice? a je to cista instalace?
7. Co 3D marky... ty odpovidaji?
ICE
- mae
- Nováček

Subtest?
Nevím. Byly tam tři výsledky - cpu, memory, hdd. Rozumněj, měl jsem dříve AMD K6-II 500MHz 96MB RAM, Riva TNT2Pro 32MB. Teď mám po dlouhé době "nový železo" a první, co jsem chtěl zjistit, bylo, jestli vše funguje tak jak má. S benchmarky jsem do té doby nedělal. Všechny testy byly ok, o 3DMarku2003 ani nemluvě (mimochodem ta část Mother Nature je fakt perfektní .. i když tam mám jen 28 fps). Jde jen a pouze o PCMark. Někdo mi říkal, že Sandra prý výkon jen odhaduje, tak proto jsem sáhl po něm. Škoda, že tam nejde dát pro srovnání referenční hodnota jako u Sandry. 3. defragmentováno. 4. killnul jsem co se dalo. 5. mám průměrně tak 29°C
na cpu a 34 na mb. 6. ovladače mám.
Stavěl a instaloval jsem všechno sám, tak snad jsem někde neudělal chybu (vždyť je to taky jako LEGO(c) )
Teď mám 6090b, což je dostatečné. Moje díky. Kdoví jestli to byl vůbec správný údaj (těch 6600b). -mae-
- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- mae
- Nováček

Právě teď jsem okouknul testy nového Prescotta a narazil jsem na údaj, že P4 Northwood na 2,8GHz měl v PCMarku 2002 6935 bodů, ovšem na 3,2 GHz 7892 bodů. To zn. že co 0,4GHz nárůst, to cca 900 bodů. Takže když mám 2,4 GHz (6935 - cca 900 = 6035), jede mi to tak akorát. Ještě jednou díky ICE. Pozn.: jak se ruší to fórum? 
- JirkaH
- Mírně pokročilý