BHQ7, nechci ti do toho kecat, třeba máš jinou zkušenost, ale já mám takovou, že 1150 CPU do FM2 desky nenacpeš ať se snažíš sebevíc
Co se týká toho jestli na hry i7, tak já osobně, pokud to rozpočet dovolí bral i7 4790k. Žádný jiný procesor ti nenabídne turbo na 4,4Ghz, což je si myslím hodně solidní a na hry čím větší frekvence tím lepší. Navíc na spoustě desek jde v biosu navolit, aby to turbo jelo pro všechny a ne jen pro jedno jádro...
Co se pak týká modularní zdroj vs. nemodulární pro Fractal R4, tak klidně ber nemodulární. Komplet všechny kabely nacpeš za základní desku a budeš tam mít větší pořádek jak s modulárním. Sám jsem to takle udělal u synovce v PC, který nemá modulární zdroj a pohled do bedny vypadá fakt dobře. Zde na stránce 15 je vidět jak to vypadá :
http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=260
S SSD to je na tobě - já osobně mám v PC 90Gb a dostačuje. Mám na něm jen systém a pár programů a pořád mám 1/2 volnou. Hry na něj nemá cenu dávat, v ničem ti to nepomůže, krom rychlejšího spuštění.
A co se týká ventilátorů Noctua co jsem viděl v nějaké seznamu - nemá cenu do této skříně kupovat jiné, navíc takto drahé ventilátory. Ty základní jsou na 5V dostačující a neslyšitelné. V seznamu máš komponenty, co moc nehřejou,tak je to ok.