Zdravím
Už mi asi týden nejde zvuk ani mikrofon na mém PC. Vůbec nechápu co s tím může byt. Zkoušel jsem přeinstalovávat zvukový ovladač, přeinstaloval jsem i celý windows...mimochodem mám win. 8.1 64Bit. Konektory mám zapojené v pc tak jak mají být...dále jsem na internetu sledoval jestli nemá někdo stejný problém jako já a zatím jsem nenarazil na nic co by mi pomohlo.
Závada se mi přihodila den po té co jsem hrál hru Far Cry 4 a z ničeho nic se mi vypnul obraz. Grafickou kartu už mám asi tak 4-5 let starou...AMD RADEON 6950 2GB DDR5. Ten den už jsem nerozjel ani jednu hru takže je chyba v grafické kartě ale problém byl v tom že mi na druhý den přestal jít zvuk. Je možné že by ta vada grafiky měla nějaký vliv na zvuk v pc ? Propojení GPU s monitorem mám pres HDMI.
Dále čeho jsem si všiml je to že ten zvukový ovladač realtek HD má na horní liště uplně nesmyslné připojení které jsem tam nikdy neměl i v zařízení pro zařízení přehrávání a záznamu. Další věc je ta že i když mám zapojené reproduktory nebo mikrofon tak mi to tam hlásí že je to nezapojeno a přitom je to blbost. V zařízení pro přehrávání se na grafu zelene zobrazuje že přehrává zvuk ale je ticho.
Přidávám screen problému.
Děkuji za zpětnou informaci...radu.
//edit Don: Presun z audia
Problém se zvukem.
Moderátor: CageJ
- Zakys7
- Nováček
-
- CageJ
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Problém se zvukem.
ja HDMI vypinam.. to je taka prva vec..
repraky mas zapojene cez opticky vystup?
repraky mas zapojene cez opticky vystup?
AMD RYZEN 2700X 4.2GHz@watercooled, 32GB DDR4 2,8GHz, AsRock B450 GAMING K4, RIOTORO GOLD 650W; ASUS DUAL RTX 2060; CoolerMaster ML500; AMD RYZEN 3600X, NOCTUA NH-D15, ASUS STRIX B450-F GAMING, SuperFlower GK550, 32GB CL14 G.SKILL 3200, FRACTAL DESIGN XL R4, ASUS STRIX RTX 3080 OC; APPLE MacBook AIR M1 iPhone 12 Pro 128GB