Kvůli dojmu, že je v poči virus a různým nestabilitám, jsem se rozhodl ho pořádně pročistit. Chtěl jsem nejen formátovat, ale i odebrat a znovy vytvořit partitiony. Tu primární jsem odstranil pomocí fdisku (po boot z CD Win98), ale druhá, podle fdisku "ext dos" za boha nešla. Vykašlal jsem se na to a nabootoval z WinXP. Tam jsem dostal možnost partion odstranit a udělal jsem to, ale tak divně-výsledkem je disk F:(instal) a C:. Jak je možné, že se disky nepojmenují tak, jak mají?!?! Myslel jsem, že to je automaticky. Viz. přinesu ke kamarádovi disk a moje partiotiony se zařadí automaticky za ty jeho (a ne "kolem cd/dvd mechanik", jako u mě:-/). Mimochodem, partiotion magic říká "Partiotion table is bad". Z diskety naběhne, ale zase problém. Je tam normálně jeden partition. A pak ten druhý bez názvu a pak pod ním, jakoby odtabovaný, od kraje odražený disk C:. Z primary na logical to změnit nejde:(.
Co s tím?
Mám IBM 60 GB, tuším 120GPX (7200 RPM).
Desktop: Core i7 920, MB MSI X58M, Asus GF9600 GT Silent, RAM Corsair 3x2GB DDR3 1600MHhz, HDD Seagate Barracude 500GB 7200RPM NCQ 16MB Cache, zdroj Xilence 550W