Od přechodu na W10 a nainstalování 355.60 ovladačů(obojí proběhlo společně) mám následujcí potíž která mě hodně otravuje život, stává se že po vypnutí PC či po jeho uspání a opětovným najetí do W10 se mi resetuje nastavení zvukovýho výstupu ve všech aplikacích kde mám zvuk přednastavený aby šel přes HDMI, tohle chování nastává pokud program tenhle výstup stratí, pak se resetuje na tzv. "systémový" a mě jde o to že netuším zda jde o chybu WIN10 či chybu ovladačů nVidie. Kdyby někdo byl tý dobroty a ve WIN7 na novějších driverech zkusil třeba MPCHC či VLC MP nastavit na HDMI zvukový výstup a za pár dní mrkl zda mu zůstal nastavený nebo se resetl, případně na Radeonu s WIN10 zkusil to stejné.
Nový verze ovladačů moc instalovat nechci protože restarty driverů dělají úplně stejnou věc jen s tím rozdílem že vám to udělají třeba během filmu, takže pro mě nějaký hokusování pokusování s driverama je značně frustrujcí a rád bych se mu vyhnul, zažil jsem si s tím nervů až až
Jde o to že mě funguje PC jako multimediální domácí centrum který přehrává na TV filmy nebo tam posílá TV vysílání a na PC se třeba zároveň pracuje či hraje, na Radeonech dříve či na Kepleru co jsem měl to bylo OK a žádný zásadní potíže jsem zas až tak neměl ale od přechodu na Maxwell vyloženě trpím a furt řeším potíže abych vůbec mohl používat PC standartně jako jsem ho roky předtím používal