Grafika funguje celkem podivně. V 3DMarku2001 celkem slušné výsledky (zhruba 11700), UT 2004 taky chodí perfektně v rozlišení 1024x768 v normálních detailech, ale třeba takový Vietcong nebo ShellShock či Silent Hill 4 už ne
Celkem podivně se grafika chová i při pokusu o taktování. Když jsem nainstaloval utilitku přímo od Leadteka (Win Fox II), která je mimo jiné určena i pro taktování, tak jakmile sáhnu na taktování, stane se z ní výkonově něco kolem GF 2 MX (Jako kdyby frekvence GPU i RAM najednou někam spadly, i když to ukazuje normální hodnoty). Nepomůže nic. Dám zpátky všechno na defaul - nic. Odinstaluju Win Fox - nic. Stále se grafika chová jako nějaká GF2MX. Pomůže až bod návratu ve Win XP, který jsem si prozíravě před instalací té utilitky udělal. Jo, zkoušel jsem pak i jiný prográmek na taktování, ale se stejným výsledkem.
Ne, že bych chtěl grafiku nějak taktovat, ale její chování se mě nezdá a myslím, že na této sestavě musí Vietcong atd chodit naprosto bez problémů. Už jsem viděl Vietcong běhat na podstatně horším stroji naprosto perfektně.
Nainstalované mám ovladače 61.77 a zkoušel jsem i starší 56.72
DirecX 9,0c
Nevíte někdo co s tím?