Windows 2000 Prof a zdielany net!
Moderátor: Don
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Windows 2000 Prof a zdielany net!
Vyzera to ako kedy som bol lamer, vlastne som, ale chcel by som sa opytat ci Windows 2000 ponuka zdielanie net pripojenia ako XP?

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
mám za to, že od Windows od verze 98SE toto podporují
minimálně vím, že Windows 2000 Prof. mají nedokumentovanou hodnotu registu tuším RouteEnabled či nějak tak, která na nastavením na hodnotu 1 začne routovat mezi dvěma síťovkama (verze 2000 Server) má na tohle zaškrtávací tlačítko v dialogovém okně (toť jediný rozdíl)
EDIT: akorát nevím jestli to umí rovnou i NATovat
Nastavoval jsem to kdyby s veřejnejma IP, takže mě to ani nezajímalo
minimálně vím, že Windows 2000 Prof. mají nedokumentovanou hodnotu registu tuším RouteEnabled či nějak tak, která na nastavením na hodnotu 1 začne routovat mezi dvěma síťovkama (verze 2000 Server) má na tohle zaškrtávací tlačítko v dialogovém okně (toť jediný rozdíl)
EDIT: akorát nevím jestli to umí rovnou i NATovat
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
jj, mam veriu profesional, ale dost to suri a neviem ako to urobit, ta polozka v registroch je aj v PROF ediciipavel.minarik píše:mám za to, že od Windows od verze 98SE toto podporují
EDIT: akorát nevím jestli to umí rovnou i NATovatNastavoval jsem to kdyby s veřejnejma IP, takže mě to ani nezajímalo
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele: