Řeším problém s bluetooth. Vy, co připojujete BLUETOOTH sluchátka. Stává se vám, že se zařízení (v mojem případě Yamaha receiver) se najde a připojí -ne jako- zvukové zařízení, ale jen jako "ostatní zařízení"? Prostě pokud dám vyhledat Bluetooth zařízení a kliknu AUDIO zařízení (jsou tam 3 volby), nenajde nic. Pokud dám vyhledat Bluetooth, a kliknu OSTATNÍ, tak najde a spáruje receiver. Ten pak ale nepřehrává žádný zvuk.
Zkoušel jsem restartovat službu "Windows audio sink", ale prostě jinak ten receiver nepřipojím a zvuk stejně žádný. Popřípadě děkuji.
Zkoušel jsem podle návodu v "Zařízení a tiskárny" kliknout pravým na receiver, vlastnosti, ale žádná záložka "služby" tam vůbec není.
Už nevím co s tím. Určitě jsem měl receiver připojený přes bluetooth ve W10 i W11, ale teď to (po reinstalaci OS) ani jedno nefunguje.
Nemám možnost natáhnout kabel, ať už audio nebo optický.
W10/11 Bluetooth audio - receiver připojení selhává
Moderátor: Loki5567
- Jey
- Středně pokročilý

W10/11 Bluetooth audio - receiver připojení selhává
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Jey
- Středně pokročilý

Re: W10/11 Bluetooth audio - receiver připojení selhává
Téma můžeme uzavřít. Hážu si popel na hlavu. Bylo potřeba nainstalovat ovladač Bluetooth Realtek od výrobce GenMachine. A ne používat ten generický.
Zařízení se už zobrazuje kde má (BLUETOOTH->AUDIO) a připojení funguje.
Zařízení se už zobrazuje kde má (BLUETOOTH->AUDIO) a připojení funguje.
HANSPAULKA - Hanspaulská liga malé kopané | ROBOCRAFT - web o hře Robocraft | SPACEENGINEERS - web o hře Space Engineers | TUNNGLE - ultimátní nástroj pro hráče | WOTANKS - web o hře World of Tanks | Nechci být ani zpopelněn ani pohřben na území ČR (Česka).
- Sasakr
- Začátečník

S ničím mi BT sluchátka nefungují tak dobře jako s PC s Windows
Zapnu, za půl vteřiny připojeno. To s mobilem ani omylem 
PC: Gigabyte B550M DS3H, Ryzen 7 5700x3D; 2×8 GB DDR4 3600 Mhz, Sapphire Pulse RX 9070, WD SN7100 1TB
TV: Samsung S95F
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
TV: Samsung S95F
Audio: Denon X1500h, Wilson Movix 5.0
- Jey
- Středně pokročilý

Mobil funguje perfektně (Android), ale tohle zlobilo. Stačilo nainstalovat ovladače od výrobce. Bohužel se standartní generické tvářily jako funkční, ale neuměly audio profil receiveru.