Nefunkcni pripojeni k internetu...pls help
Moderátor: Don
- Linveil
- Nováček

-
Nefunkcni pripojeni k internetu...pls help
Prosim o radu uz jsem fakt zoufalej.
Mam doma dva PC a pripojeni pres cable modem. Chtel jsem mit internet na obou. Koupil jsem router (SMC Barricade 7004VBR), na jednom pocitaci internet jel bez problemu, na druhym ne. Vzal jsem druhej comp a zapojil na stejnej kabel jak prvni a jel. Oba PC jsem druhym kabelem spojil pres switch v pohode.
Tak uz nechapu cim to je. Je mozny ze kabel funguje na propojeni 2 PC a na internet ne (zkousel jsem ho i do modemu)? Neni samozrejme krizenej. Nebo muze hrat roli delka? Zhruba 25 m.
Mam doma dva PC a pripojeni pres cable modem. Chtel jsem mit internet na obou. Koupil jsem router (SMC Barricade 7004VBR), na jednom pocitaci internet jel bez problemu, na druhym ne. Vzal jsem druhej comp a zapojil na stejnej kabel jak prvni a jel. Oba PC jsem druhym kabelem spojil pres switch v pohode.
Tak uz nechapu cim to je. Je mozny ze kabel funguje na propojeni 2 PC a na internet ne (zkousel jsem ho i do modemu)? Neni samozrejme krizenej. Nebo muze hrat roli delka? Zhruba 25 m.
- kuavik
- Mírně pokročilý

- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Linveil
- Nováček

-
Jo firmware mam 1.07. Kabel nemam krizenej. Proste jsem router vymenil za switch a kabel co byl nefunkcni PC - router by PC - switch funkcni. Ten funkcni jsem dal taky PC - switch a dva pocitece jsem propojil bez problemu siti.
Nastavenim PC to byt nemuze. Protoze Jsem na nem internet pres router rozjel kdyz jsem ho dal na misto PC na internet pripojenyho.
Je mozny aby mi kabel pracoval bez problemu jako sitovy a na pripojeni k internetu nefungoval? Nebo Je mozny aby nefungoval k pripojeni kvuli delce (25 m)?
Nastavenim PC to byt nemuze. Protoze Jsem na nem internet pres router rozjel kdyz jsem ho dal na misto PC na internet pripojenyho.
Je mozny aby mi kabel pracoval bez problemu jako sitovy a na pripojeni k internetu nefungoval? Nebo Je mozny aby nefungoval k pripojeni kvuli delce (25 m)?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
no je možný, že ten kabl je blbě cvaklej a některá zařízení jsou na to citlivější a pak to blbneLinveil píše:Je mozny aby mi kabel pracoval bez problemu jako sitovy a na pripojeni k internetu nefungoval? Nebo Je mozny aby nefungoval k pripojeni kvuli delce (25 m)?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Ten kabel byl kupovanej, nebo sis ho nacvaknul sam?pavel.minarik píše:no je možný, že ten kabl je blbě cvaklej a některá zařízení jsou na to citlivější a pak to blbneLinveil píše:Je mozny aby mi kabel pracoval bez problemu jako sitovy a na pripojeni k internetu nefungoval? Nebo Je mozny aby nefungoval k pripojeni kvuli delce (25 m)?