Vrnící a řvoucí VGA Silencer rev.3
Moderátor: morke
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Vrnící a řvoucí VGA Silencer rev.3
Poslení týdny slyším, že vrtule při vysokých otáčkách "vrní". To by ani tak nevadilo, ovšem kdybych včera nezapnul PC a ze Silenceru nevycházel poměrně hlasitý zvukový projev. Utišil jsem ho klepnutím do vrtule, tím se ztišil, ale stále vrní... Dnes po zapnutí opět vycházel velmi hlasitý zvuk, stačlo trochu zacloumat s casem, ale pořád vrní a vrní! (: Otázka je jasná, co s tím? 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Problém prozatím vyřešen. Ještě jednou jsem chladič důkladně pročistil a zatím je OK. Čistil jsem to už dvakrát, ale zlepšení nenastalo. Možna, že se teď ( napotřetí ) ven dostal nějaký bordel, jinak nevim. 
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
- .::Richmond::.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
...tohle mi delal kazdej silencer par dni pred jeho koncem! uz mam treti, takze na tom neco bude... btw priste to vidim na Tt Schooner 
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
UMPC @ 1.2-1.6 GHz ■ Windows 7 + Origami ■ touchscreen ■ 720g
- kolo
- Mírně pokročilý

- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
promazavat je lepsi nejakym tuzsim matrosem => vazelinou, mazacim tukem na kola atd, to wdcko se dostane i tam kde by byt nemelo. kazdopadne mromazani pomuze jen na chvilikolo píše:Mozno ze by ho bolo treba premazat WD-40TKOU.............
X2 5000+ Black Edition @ 3.4GHz ■ OCZ Vanquisher ■ Asus M3N-HT Deluxe ■ Patriot LLK @ CL3 ■ Samsung F1 ■ 8800 GTS OC 320-bit ■ Enermax PRO82+ ■ CoolerMaster Cavalier³ black ■ Eizo + Samsung
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Můj problém pokračuje... S promazáním to bude těžké, protože u mě doma žádná vazelína, nebo něco podobného nebude. V nejbližší době tedy kontaktuji svého prodejce hardwaru a domluvím se s nimi na případné výměně chladiče. S originálním to chvíli vydržím. 
- Brzda
- Začátečník

-
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Hard Atack
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Dnes jsem to rozdělal a kápl do ložiska kapku ojele, který používám na promazání ložisek v kolečkových bruslích.
Přičemž jsem z ložiska ještě vytáhl namotaný vlas, nevím kde se tam vzal.
Každopádně zatím žádné zvuky neslyším.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
rev.3 ma kluzny loziska (wtf "bronzovy" & "keramicky kluzny"???)prf.KuBA píše:Dnes jsem to rozdělal a kápl do ložiska kapku ojele, který používám na promazání ložisek v kolečkových bruslích.Přičemž jsem z ložiska ještě vytáhl namotaný vlas, nevím kde se tam vzal.
Každopádně zatím žádné zvuky neslyším.
promazavat ventilatory je dobry necim hustcim, ta kapka sice pomuze, ale jen nachvilku - me se osvedcil mazaci tuk na kola a k tomu tu tycku s vrtuli otrit o vicko ps23...
no a jestli na nej mas zaruku tak bych nevahal!
edit: aha ja uz to psal vyse... vystridal jsem asi 5 silenceru, na kazdym sem zkusil neco jinyho a pomohlo jen to co sem psal (mas to tu 2x tak verim ze to najdes - jj hold moderator asi nemusi cist
- Shoorty
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- prf.KuBA
- Středně pokročilý

Přečetl jsem si, že by byla vazelína, nebo něco tužšího nejlepší, ale doma bohužel nic takového momentálně nemám, tudíž jsem byl nucen použít tento olej..::Richmond::. píše:jj hold moderator asi nemusi cist)...
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Vazelina nie je az taka dobra,staci pouzit silikonovy olej.Taky ako sa pouziva na bocykel. Predsa len tuha vazelina sa tazko napcha do maleho loziska....prf.KuBA píše:Přečetl jsem si, že by byla vazelína, nebo něco tužšího nejlepší, ale doma bohužel nic takového momentálně nemám, tudíž jsem byl nucen použít tento olej..::Richmond::. píše:jj hold moderator asi nemusi cist)...
Dnes to začalo řvát až moc, přičemž chladič ani po úkonech, které dříve pomohly, hlučet nepřestal. Musel jsem tam narychlo něco kápnout.
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Marian
- Středně pokročilý

Ja pouzivam masť
a zatial to je v poho
A64 Winch 3000+@4050+, 285x9, 1.58V, AC freezer 64 PRO @ 5V, ABIT AV8, Dual 2x 512MB A-DATA Vitesta 500@510Mhz 3-4-4-7-1T, Raptor powa! SATA 16MB cache, MSI NX6600-VTD128 Diamond @ 550/1100 + Primecooler VGA-HG1 Blue @ 5V, 20" LG FLATRON 204WT, Genius 5.1 HT, Levicom Visible Power 450W/30A, Logitech MX400, WinXP prof. SP2
Casemod
Casemod
- romco
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele: