ZÁLOHA SYSTEMU PŘED FORMÁTEM DISKU.....
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Yomega
- Začátečník

-
ZÁLOHA SYSTEMU PŘED FORMÁTEM DISKU.....
Mám Win XP a souborový systém FAT 32. Chci to zformátovat na NTFS....slyšel jsem, že je možné nějákým způsobem zazálohovat celý systém, včetně nainstalovaných programů. Prý se pak obnoví veškeré nastavení ve windows a nemusím pak vše instalovat znovu. Může mě někdo poradit jak na to? Díky moc.
PS: Jinak nemám druhý disk, ale mám DVD palírnu, šlo by to nějak obnovit z DVD??
PS: Jinak nemám druhý disk, ale mám DVD palírnu, šlo by to nějak obnovit z DVD??
- MrKiller
- Začátečník

-
- Kontaktovat uživatele:
- Yomega
- Začátečník

-
- cabman
- Středně pokročilý

Příkaz convert je bezestráty dat a většinou spolehlivý - nepamatuji že by mi systém při převodu padl - ale dokumenty raději zálohuj. Tušim že má takovou divnou nápovědu tak napiš:MrKiller píše:jesli chceš všechno ponechat, tak zkus disk jenom převést utilitou CONVERT přímo ve WinXP, jenom si dobře přečti nápovědu (convert /?) a obrň se trpělivostí ->40 GB cca 15 min
Kód: Vybrat vše
convert c: /fs:ntfs//existují i jiné utilitky ale většina je placená PQMagic, Norton... . Neriskuj s nějakou doma dělanou utilitkou ze stránek xy.borec.ws
Convert je zadarmo a funkční.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
- cabman
- Středně pokročilý

Problém?MaWa píše:...ale většinou blbě, to je ten problém
Mohl by jsi napsat jak kraví? Příkaz convert jsem spouštěl mnohokrát a (naštěstí) nepamatuji žádný zádrhel.
Naposledy upravil(a) cabman dne pát 27. kvě 2005, 00:13, celkem upraveno 1 x.
Jsem pro přesměrování pctuning na google. Na co forum? Když se člověk na něco zeptá tak mu nějakej "inteligent" odpoví že si to má najít v google. V google je všechno a konečná odpověď na vše je google.
- MaWa
- Čestný člen

- Kontaktovat uživatele:
search please, resilo se to tu nejmene dvakrat z toho jednou v poslednich 14ti dnech...try "convert"cabman píše:Problém?MaWa píše:...ale většinou blbě, to je ten problém
Mohl by jsi napsat jaké problémy? Příkaz convert jsem spouštěl mnohokrát a (naštěstí) nepamatuji žádný zádrhel.
"A computer allows you to make mistakes faster than any other invention with the possible exceptions of handguns and Tequila."