jsem zkusil disk v mem PC a odmitl bootovat tez, tudiz ho nelze ani znovu naformatovat.Zkousel jsem samozrejme prehazet jumpery ale to nepomohlo,nechat disk zapojenej samotnej a tez nepomohlo.Nevite co s tim, nebo disk odesel do vecnych lovist ?Pred formatem jel v poho.
Nefunkcni disk po formatu ??
Moderátoři: morke, Igoreso, Loki5567
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Nefunkcni disk po formatu ??
Zdarek, bracha formatoval 20GB Seagate ST317221A, nabootoval do dosu a formatoval ho do FAT32.Po formatu restaroval PC a disk uz odmitl nabootovat, resp. cele PC nenabootovalo, jak druhy disk tak i mechaniky.Tak
jsem zkusil disk v mem PC a odmitl bootovat tez, tudiz ho nelze ani znovu naformatovat.Zkousel jsem samozrejme prehazet jumpery ale to nepomohlo,nechat disk zapojenej samotnej a tez nepomohlo.Nevite co s tim, nebo disk odesel do vecnych lovist ?Pred formatem jel v poho.
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkcni disk po formatu ??
Zkus utilitu od výrobce.Jan Machalík píše:Zdarek, bracha formatoval 20GB Seagate ST317221A, nabootoval do dosu a formatoval ho do FAT32.Po formatu restaroval PC a disk uz odmitl nabootovat, resp. cele PC nenabootovalo, jak druhy disk tak i mechaniky.Tak
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Re: Nefunkcni disk po formatu ??
Nj ale me nechce nabootovat pc s tim diskem, takze ta utilita asi bude k nicemu ne ?Dzin píše:Zkus utilitu od výrobce.Jan Machalík píše:Zdarek, bracha formatoval 20GB Seagate ST317221A, nabootoval do dosu a formatoval ho do FAT32.Po formatu restaroval PC a disk uz odmitl nabootovat, resp. cele PC nenabootovalo, jak druhy disk tak i mechaniky.Tak
SilentiumPC Regnum RG6V ARGB | Asus TUF Gaming B550M-Plus | AMD Ryzen 5 3600X | 16GB DDR4 Patriot Blackout 3600MHz CL17@3733MHz CL16 | ASRock Radeon RX 5600 XT D2 | Samsung 980 Pro Nvme 512GB | Crucial MX500 1TB SATA | Toshiba 3TB | Corsair TX750 | ARCTIC Liquid Freezer II 360 |
- masakr_cz
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Dzin
- Moderátor

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Tak jsem to zkusil, jak si mi radil,a pekny prd, pc zase nenabehlo, sotva sem odpojil disk a jel ok.Pak jsem ho taky zkusil pripojit za chodu a vyhledat zmeny a taky nic, takze to vypada ze ten disk je v hajimasakr_cz píše:Zapni PC, nech nabehnout Windows (nejlepe XP), prejdi do rezimu spanku, dej tam ten disk, zapni PC a musi to nabehnout, pak ho uz muzes znovu naformatovat, projet scandiskem atp. GL
- Seltsian-Void
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Bez nekam do prodejny, nejlepe nekam, kde maj dysky od tohoto vyrobce (snad vsude) a zazadej si o disketu k tomu disku.Je to utilitka od vyrobce, proste neco jako instalacka k disku.Pripoj ho a nabootuj z ty diskety, spusti se Ti programek, kterej uz Te provede.Melo by to fungovat, ja mel to samy.Je mozny, ze to pujde stahnout i z netu, pokud se dostanes na jyny PC
- Jan Machalík
- Mírně pokročilý

Tohle nic neresi, kolikrat sem uz psal ze to nejde nabootovat vubec.Ten disk vyradi mimo provoz vsechny jednotky co jsou v pc, takze logicky nejde bootovat ani z diskterovky.Chapes to ?Seltsian-Void píše:Bez nekam do prodejny, nejlepe nekam, kde maj dysky od tohoto vyrobce (snad vsude) a zazadej si o disketu k tomu disku.Je to utilitka od vyrobce, proste neco jako instalacka k disku.Pripoj ho a nabootuj z ty diskety, spusti se Ti programek, kterej uz Te provede.Melo by to fungovat, ja mel to samy.Je mozny, ze to pujde stahnout i z netu, pokud se dostanes na jyny PC