napajeni

Se Socketem 370, Slotem 1, Socketem 7, starší a ostatní.

Moderátor: Eddward

jack68
Začátečník
Začátečník

napajeni

Příspěvek od jack68 »

Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Problem je v tom ze doposud jsem se setkal se zakladnimi deskami ktere meli napajeni na 4konektory a 20konektoru.
Ale tato deska ma 4 konektory a 24 konektory.Co s tim mam delat?Nemuzu to rozjet
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Re: napajeni

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Problem je v tom ze doposud jsem se setkal se zakladnimi deskami ktere meli napajeni na 4konektory a 20konektoru.
Ale tato deska ma 4 konektory a 24 konektory.Co s tim mam delat?Nemuzu to rozjet
Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630

Jirin
Suzuki SV 650 && ČZ 250 / 471 rider
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:Koupil jsem zakladni desku MSI.Mam zdroj ktery ma napajeni na 4konektor(asi p4) a pak klasicke napajeni 20 zdirek,
Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630

Jirin
stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše: Zapoj 20pinovy konektor tak ze nechas bud nahore nebo dole 4 volne pozice.... Nebo si kup redukci: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=29630

Jirin
stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?
Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" min :lol:
Prostuduj to tady: http://www.svethardware.cz/art_doc-8D4A ... ,zdroj,pci

S pozdravem Jirin
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:stane se neco kdyz napejeni o 20 konektorech zapnu do 24 napajeni na zakladni desku.Dokonce se pc i rozjede.Nemuzu mu ale nejak ublizit?
Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" min :lol:

S pozdravem Jirin
OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše: Ja tak normalne bezim.... Akorat tam mas o "trochu voltaze" min :lol:

S pozdravem Jirin
OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?
Tak klavesnica je USB nebo PS/2? Pokud je USB tak ji povol v biosu...
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:OK. zatim to necham tak.V manualu pisi ze to tak muze byt.Ted jsem narazil na dalsi problem Sad Pocitac se rozjede a ceka na stisknuti klavesy do setupu.Bohuzel jak klikam na klavecnici tak nic se nedeje.Pritom kdyz klavesu zapojim tak kontroloky probliknou.Ale nemuzu nic delat.Kde muze byt problem?
Tak klavesnica je USB nebo PS/2? Pokud je USB tak ji povol v biosu...
je to ps2 a bohuzel ja se do biosu nedostanu.Klavesnice neraaguje :( Ale je funkcni zkousel jsem ji v druhem pc(ale jiny zakladni deska atd)
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

Tak to ses teda odvazlivec - pripojovat PSskovou klavesku za chodu, to je shoreni PSdvojek na desce - uz mi takhle odesly 2 desky tak si na to davam bacha - spis zkus jinou klavesku... Problem bude asi v ni...
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:Tak to ses teda odvazlivec - pripojovat PSskovou klavesku za chodu, to je shoreni PSdvojek na desce - uz mi takhle odesly 2 desky tak si na to davam bacha - spis zkus jinou klavesku... Problem bude asi v ni...
zkousel a nic :(
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše:Tak to ses teda odvazlivec - pripojovat PSskovou klavesku za chodu, to je shoreni PSdvojek na desce - uz mi takhle odesly 2 desky tak si na to davam bacha - spis zkus jinou klavesku... Problem bude asi v ni...
zkousel a nic :(
No mozna jestli ty PS/2 nejsou KO - ta deska byla nova? Kdyztak zkus sehnat USB klavesku ta snad pojede... Resil jsem to tak u komplu kterej je mel shorene (UUSB klaveska + USB mys)...
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:zkousel a nic :(
No mozna jestli ty PS/2 nejsou KO - ta deska byla nova? Kdyztak zkus sehnat USB klavesku ta snad pojede... Resil jsem to tak u komplu kterej je mel shorene (UUSB klaveska + USB mys)...
deska je nova
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše: No mozna jestli ty PS/2 nejsou KO - ta deska byla nova? Kdyztak zkus sehnat USB klavesku ta snad pojede... Resil jsem to tak u komplu kterej je mel shorene (UUSB klaveska + USB mys)...
deska je nova
No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem? :wink: Pokud jo a jina taky nejde tak jenom reklamace...
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:deska je nova
No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem? :wink: Pokud jo a jina taky nejde tak jenom reklamace...
Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni desce :) Ja fakt nevim.REklamace je na mesic :( ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze byt
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše: No pokud nepojede s vicema klaveskama tak je to na reklamaci... BTW klaveniucu mas ve fialovem? :wink: Pokud jo a jina taky nejde tak jenom reklamace...
Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni desce :) Ja fakt nevim.REklamace je na mesic :( ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze byt
Zkus jeste jednu vec - vymaz bios - treba si da rict... Ale to je posledni co muzu ja poradit, jeste pockej jestli nevymysli nekdo jinej neco...

Jiirn
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše: Klavesnice ma sice cerny vystup ale picham ji do fialoveho na zakladni desce :) Ja fakt nevim.REklamace je na mesic :( ted nevim jestli koupit klavesnicu s USB nebo tu redukci.Nebo cim to muze byt
Zkus jeste jednu vec - vymaz bios - treba si da rict... Ale to je posledni co muzu ja poradit, jeste pockej jestli nevymysli nekdo jinej neco...

Jiirn
Baterku jsem uz vytahl a nic :( Proste se do biosu nedostanu.
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

zajimave je ze kdyz ji zapojim.Tak se kontroloky rozbiknou(za chodu :) )ale dal nic
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:zajimave je ze kdyz ji zapojim.Tak se kontroloky rozbiknou(za chodu :) )ale dal nic
no to je ze do ni jde proud... Funguje numlock?
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše:zajimave je ze kdyz ji zapojim.Tak se kontroloky rozbiknou(za chodu :) )ale dal nic
no to je ze do ni jde proud... Funguje numlock?
ne :( Ale pri zapojeni se rozsviti.ZKousel jsem uz dve klavesnice s ps2 a nic.Bohuzel nemam klavesnici s USB
Jirin
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jirin »

jack68 píše:
jiri.jasa píše: no to je ze do ni jde proud... Funguje numlock?
ne :( Ale pri zapojeni se rozsviti.ZKousel jsem uz dve klavesnice s ps2 a nic.Bohuzel nemam klavesnici s USB
No tak bych to asi videl na death radic PS/2...
jack68
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od jack68 »

jiri.jasa píše:
jack68 píše: ne :( Ale pri zapojeni se rozsviti.ZKousel jsem uz dve klavesnice s ps2 a nic.Bohuzel nemam klavesnici s USB
No tak bych to asi videl na death radic PS/2...
takze zkusit koupit klavesnici s USB?A pokud to pujde tak je chyba v desce?Nemusel bych pak prvni povolit v biosu klavesnici pro USB?Abych ji nekupoval zbytecne
Naposledy upravil(a) jack68 dne pon 27. čer 2005, 21:59, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“