mam notebook Acer Aspire 3002WLM a chtel bych vedet jestli se u nej da nejak zvetsit HDD a RAM protoze ma jen 40GB HDD a to je dost malo. A jeste by me zajimalo jestli po zvetseni RAMky bude rychlejsi, hlavne jestli potom bude stihat hry a nebudou se sekat, protoze parim Lineage 2 a ta rychlost a sekani je opravdu otresna
Rozšířit paměť u notebooku nebývá problém standardně jsou k dispozici 2 sloty co jsem koukal podle názvu tak by měl mýt ten notebook 256MB RAM co je na hraní opravdu málo, ale jestli je tak podle toho co jsem našel i grafika SiS M760GX tak to i po tom navýšení paměti asi s plynulostí hraní nebude nic moc.
Paměť se vkládá zespoda a je pod přišroubovaným krytem většinou o velikosti kolem 8x10cm a je menšího provedení než u klasického PC, s pevným diskem to tak jednoduché být nemusí protože u některých notebooků není pod diskem odnímatelný kryt a pro jeho výměnu je nutné rozebrat celý kryt což už je práce tak pro servis.
Intel Core i7-4930K 3,4GHz + Zalman CNPS14X, deska ASRock X79 Extreme9, 4x4GB RAM CRUCIAL Ballistix, SSD Crucial MX200 500GB + HDD 500GB, grafika Asus GeForce GTX 1070, case Corsair 300R Carbide Series, zdroj Seasonic X-650, zvukovka Asus Xonar Phoebus, DVDRW + BD-RE
Sbírka 14 ks mini PC Shuttle X + sbírka 100 ks grafických karet Notebook – Asus M70V - Core 2 Duo P8400 2,26GHz, 17“ WUXGA, 4GB RAM, SSD Intel X25M 80GB a HDD WD 320GB, ATI Radeon HD3470, BD-ROM
diky moc za odpověď, no a jak je to potom se záručním listem? když do něj budu šťourat...myslim že to radši nechám na ten servis...
a ta gafická karta šla by taky vyměnit za nějakou lepší? popřípadě kterou?
teď sem se koukal na ty RAMky na zlevnujeme.cz a tam je jich sai 20 druhů, ale to by mi v tom servisu měli poradit která je dobrá žejo?
Grafickou kartu u tohoto netobooku bohužel nevyměníš je napevno integrovaná na základní desce (v budoucnosti se ale plánují výměnné grafické karty i do netobooků).
Takže tu grafickou kartu mi nevyměněj ani v servisu? To mi jen zbejvá vyměnit paměti abych ho alespoň nějak vylepšil a hry budou stejně stát za ho**o...
Takže se asi nevyplatí do něj cpát 1GB RAMku a 80GB HDD...
Bohužel s tou grafikou je to tak a z hlediska paměti a HDD záleží jestli to využiješ - větší HDD se neztratí nikdy a ramka pokud nebudeš pracovat s nějakým náročným programem na paměť tak stačí 512MB (256MB není pro svižný chod Windows XP nic moc).
nojo tak to asi ta 512 staci...
Tak když zejtra rano to dam do servisu, aby mi tam dali tu RAMku a HDD, budu to mit ještě ten den? a musim sebou mít ráruční list, nebo stačí jen notebook a říct že chci tohle a oni mi to udělaj hned.