Aerocool VGA VM-101 Video Magic vejde se na DFI s939?

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Odpovědět
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Aerocool VGA VM-101 Video Magic vejde se na DFI s939?

Příspěvek od Stoobi »

Chlapi, přemýšlím na koupí tohoto krasavce, ale nevím, jestli se mi vejde na DFI LanParty UT NF4 Ultra-D, nad grafikou (PCI-E) je totiž poměrně málo místa, majitele asi vědí a tak nevím, jestli by se tam nacpal. Na CPU bude snad TT fanless 103, ale to se ještě uvidí...

Co myslíte? A hlavně, aby šel na 6600nonGT od Leadteku.

Info: http://www.casemodding.cz/index.php?pg= ... =933&kat=4
Wiruss
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Wiruss »

no nevím zda se ti to tam vejde, ale já bych moc do tohodle nešel, jelikož ty reakce na to od lidí co tomu trochu rozuměj, nejsou moc dobré, nechladí to moc dobře a akorád ti to otepluje procík zvlášť když tam nechceš dávat větron...
mOOder
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

!

Příspěvek od mOOder »

No to bych mozna napsal nakomu kdo ma stejnou desku ! skus to prohledat a nebo napsat vyrobci !
PC 1: MB ASUS M2N-SLI Deluxe , CPU AMD Athlon 64 X2 4800+ EE @ 6100+, VGA Asus 4870 900/3700 DDR5 , RAM A-Data 2x1024MB 800Mhz + 2x512MB Geil 800Mhz , HDD Baracuda 1TB SATA2 , DVD-RAM LG 4163b , Zdroj LC-Power 560W TITAN.
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No rád bych hodil na grafiku heatpipe, dost mě to láká a tohle se mi líbilo, protože to trochu zakreje vršek karty...ale právě se bojím toho, aby se to tam vešlo... :sad:
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Stoobi píše:No rád bych hodil na grafiku heatpipe, dost mě to láká a tohle se mi líbilo, protože to trochu zakreje vršek karty...ale právě se bojím toho, aby se to tam vešlo... :sad:
Pokial chceš heatpipe tak zober tento: http://www.chladice.sk/produkty/produkt.php?id_ele=202
alebo http://www.chladice.sk/produkty/produkt.php?id_ele=50
Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

2kolo: jj, ty taky nevypadají špatně, hlavně Thermaltake Schooner VGA CL-G0009 vypadá hodně zajimavě. Nemá ho někdo tady? Nemohl by někdo udělat foto na grafice, jak vypadá nahoře?
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

peace,

Stoobi, pokud jde o tu první otázku, tak to, jestli se ti tam pasiv vejde, jde vypočítat podle nějaké fotky, kde si vypočítáš velikostní poměr pomocí nějaké součástky na grafice, co si doma přesně oměříš (např. výška zadního plíšku, je to standartní rozměr), pak zjistíš poměr té součástky na fotce a ten poměr použiješ na vypočítání celé výšky grafárny i s chladičem (na té samé fotce), pak si doma změříš, kolik místa tam máš a pokud výsledek z toho obrázku bude menší než naměřená míra mezi grafikou a cpu, tak se ti tam pasiv vejde :), já touto metodou zjistil rozměry pro všechny chladiče, aniž bych měl doma nějaké komponenty :wink: , takže bych se toho nebál, ale s nějakou tolerancí počítej.

BTW. na co potřebuješ pasivní chladič na grafiku? :? do jakého modu to máš? :?

peace
kolo
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý

Příspěvek od kolo »

Amd AthlonXp 2500+
Titan D5TB/CU35/R1,Epox 8KRAI(Via KT600),PQI 2x256 MB 400 CL2.5,ATI Sapphire Radeon 9550 128mb/128bit 250/200@435/265 + GLACIAL NorthPole 1000,Maxtor 15GB "5400" 2mb cache,Mercury HT4500 5.1,TTC-003,WinXp+SP2
Stoobi
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

jj, zkusím to, ale počkám si...za týden bude na SHW snad recenze lepšího brášky tohohle chladiče a doufám, že to vyzkoušej na týhle desce...takže bych možná uvažoval o něm...

A do jakýho modu? No asi zatím do žádnýho, ale svůj komp mám stejně v Chiefu, takže bych tam rád dal heatpipe chladiče...asi takhle to teď u mě vypadá :)

Obrázek
full size

Jeden Chief půjde časem do modu...:) A konec OT :)
Vivec
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od Vivec »

lol ty dva chiefové na sobě mi připomínaj mod Spider dvou stackerů- taky vysoký jako kráva :)
VlasTik
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od VlasTik »

Stoobi píše:Jeden Chief půjde časem do modu...:)
tak to každopádně :roll:,..... konec OT :)
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“