Vyplatí se mininotebook?

Vše ohledně rad s nákupem a srovnání notebooků a netbooků.

Moderátor: Don

Odpovědět
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Vyplatí se mininotebook?

Příspěvek od majkl.lowec »

Moje přítelkyně mě zaúkolovla, abych ji něco zjistil o mininotebooku, sám jsem tento "vynález" viděl jen jednou u někoho na přednášce a jelikož se ted zajímá o notebook a ten tradiční jí přijde moc veliky a těžký, zajímalo by mě, jaký na to máte názor. Má s ním někdo nějaké zkušenosti? Vyplatí se to(tedy jak finanačně, tak vlastnostmi či v poměru cena/výkon/kvalita) Na netu jsem moc informací neobjevil, tak žádám "místní tribunál" :-D
Co do využítí, chce to ho mít tak maximálně na excel, fotky a ICQ, Halfa by pařit asi nechtela :wink:
masakr_cz
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od masakr_cz »

Co myslis ti mininotebook? Jako s 10" LCD nebo jeste mensi? Kazdopadne pocitej s tim ze je to silene drahy.
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

masakr_cz píše:Co myslis ti mininotebook? Jako s 10" LCD nebo jeste mensi? Kazdopadne pocitej s tim ze je to silene drahy.
Asi tak no, mensi ne, je to asi polovicni nez tradicni notebooky.
orange_juice
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od orange_juice »

skupina mininotebooku se nazyva myslim subnotebooky.Maji mensi displeje a vetsinou jsou bez cd/dvd mechaniky.dost zalezi na pozadavcich uzivatele.
Co do využítí, chce to ho mít tak maximálně na excel, fotky a ICQ, Halfa by pařit asi nechtela
na tohle bude stacit i starsi stroj
majkl.lowec
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

orange_juice píše:skupina mininotebooku se nazyva myslim subnotebooky.Maji mensi displeje a vetsinou jsou bez cd/dvd mechaniky.dost zalezi na pozadavcich uzivatele.
Co do využítí, chce to ho mít tak maximálně na excel, fotky a ICQ, Halfa by pařit asi nechtela
na tohle bude stacit i starsi stroj
To určitě ale jde tu o mobilitu a velikost jak jsem již zminoval
Don Martinez
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Don Martinez »

majkl.lowec píše:To určitě ale jde tu o mobilitu a velikost jak jsem již zminoval
Ono to s tou mobilitou nei tolik slavny protoze vetsinou musis pouzivat exetrni mechaniku. Na druhou stranu pokud chce hlavne psat a excelovat :) tak je to mobilni az extremne.
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
Obrázek
Odpovědět

Zpět na „Rady s výběrem a porovnání“