Mám NB ACER (s wifi) a WIN XP SP1 a s notebookem se připojuju k ISP na jedno AP. Chci se připojit na jiný AP, který by mělo mít silnější signál. Jenže pokud dám výběr AP, tak se původní AP odpojí a za chvilku se tam zase vrátí to samé. Jak ho donutit, abych se připojil na jiný AP dle mého přání? Není to pro mě tak důležitý, ale zajímá mě to, proč to nejde.
Díky
Jak donutit notebook, aby se připojil na AP dle výběru?
Moderátor: Don
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
To nefunguje! To jsem samozřejmě zkoušel. Mám dostupných více AP, ale stále se mi připojuje jen ten jeden a ten samej. Když vyberu jiný AP, tak se síť odpojí a po chvíli připojí zase k tomu samému.pavduf píše:Zkus se podívat na vlastnosti bezdrátového připojení a na kartě bezdrátové sítě máš zřejmě u toho Apčka, které se ti pořád připojuje nastaveno Automaticky. Jde to ve vlastnostech jednotlivé sítě změnit.
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- totot
- Začátečník

skus zmenit poradie preferovanych sieti na ktore sa automaticky pripajas. Alebo si zrus automaticke pripojenie a vzdy si vyber manualne siet na ktoru sa chces pripojit.... zaberie to par sekund casu naviac ..ale ak mas nad tym cele dni spekulovat..

Asus z96
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
core duo@2.0GHz,2GB 667Mhz DDR dual channell,Ati x1600,80GB HDD @ 7200rpm
" there is no limit to stupidity "
- pavduf
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Myslím, že takovou radu už dostal a nepomohla...totot píše:skus zmenit poradie preferovanych sieti na ktore sa automaticky pripajas. Alebo si zrus automaticke pripojenie a vzdy si vyber manualne siet na ktoru sa chces pripojit.... zaberie to par sekund casu naviac ..ale ak mas nad tym cele dni spekulovat..
Toshiba Satellite
- Stanley
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Tohle všechno už jsem zkoušel, ale nic z toho nepomáhá. No nic, tak důležitý to zas není. Díkypavduf píše:Myslím, že takovou radu už dostal a nepomohla...totot píše:skus zmenit poradie preferovanych sieti na ktore sa automaticky pripajas. Alebo si zrus automaticke pripojenie a vzdy si vyber manualne siet na ktoru sa chces pripojit.... zaberie to par sekund casu naviac ..ale ak mas nad tym cele dni spekulovat..