Mám problém s místem na disku, když pracuji s videem z dig. kamery. Uvažoval jsem , že si pořídím externí disk (240GB), který připojím přes USB 2.0.
Software pro úpravu videa mám ale na pevném disku v PC. Bude USB 2.0 stíhat tahat video pro komprimování, renderování apod.???????
Máte s tím někdo nějaké zkušenosti?????
Video & USB 2.0
- Beat
- Nováček
- Vodnik
- Začátečník
-
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: Video & USB 2.0
Radeji FW pres USB ne.Beat píše:Mám problém s místem na disku, když pracuji s videem z dig. kamery. Uvažoval jsem , že si pořídím externí disk (240GB), který připojím přes USB 2.0.
Software pro úpravu videa mám ale na pevném disku v PC. Bude USB 2.0 stíhat tahat video pro komprimování, renderování apod.???????
- sh
- Mírně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- Beat
- Nováček
Raději FW.....to znamená, že FW to zvládne na 101% nebo je to jen lepší řešení než USB 2.0 (tím myslím, jestli tam bude taky nějaký problém s tím taháním přes port)Dzin píše:Radeji FW pres USB ne.Beat píše:Mám problém s místem na disku, když pracuji s videem z dig. kamery. Uvažoval jsem , že si pořídím externí disk (240GB), který připojím přes USB 2.0.
- Dzin
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Neříkám že to nefunguje ale co vim z praxe tak to zlobi.Beat píše:Raději FW.....to znamená, že FW to zvládne na 101% nebo je to jen lepší řešení než USB 2.0 (tím myslím, jestli tam bude taky nějaký problém s tím taháním přes port)Dzin píše: Radeji FW pres USB ne.
Nechápu proč si to každej nevyzkouší a pak uvidi
- Beat
- Nováček
No ja bych si to klidne vyzkousel, ale budu do toho vrazet cca 3000,- a vice, to by bylo docela drahe zkouseni (kdyby to nejelo).Dzin píše:Neříkám že to nefunguje ale co vim z praxe tak to zlobi.Beat píše: Raději FW.....to znamená, že FW to zvládne na 101% nebo je to jen lepší řešení než USB 2.0 (tím myslím, jestli tam bude taky nějaký problém s tím taháním přes port)
Nechápu proč si to každej nevyzkouší a pak uvidi
Takze rikas, ze radsi ne. Na disk pripojeny pres IDE kabel to nema, je to tak?