Mam doma P4 1,8 GHz Northwood, asi je tam FSB 400 (niesom vobec odbornik v tejto oblasti, preto ma berte s rezervou). Pamat mam 256 kb PC 133 no a chcel by som si kupit DDR 400 MHz. To ale samozrejme znamena, ze musim kupit novu dosku. No a ked tak citam a rozmyslam do buducna, urcite vymenim aj procesor (urcite P4, minimalne 2,4 GHz s 800 FSB a s HT-ckom). No a moja otazky:
1. myslite si, ze mi bude, ten stary procesor slapat na novej doske? Len do doby, kym kupim novy procesor samozrejme. Podla toho, co som tu cital, mal by som zaujem o ASUS P4P800, alebo P4C800 - podla financnych moznosti,
2. kolko stoja tie ASUS-ky?
3. grafiku mam GeForce4 MX440 SE 64 MB - myslite si, ze by slapala na tej ASUS doske? (V buducnosti bude samozrejme zakupena lepsia grafika).
4. no a este jedna otazka. Ma vobec zmysel kupovat DDR 400 MHz k tomu procesoru a k tej grafike, ktore mam momentalne? Myslite si, ze bude citit rozdiel oproti DDR 266 (napr. v hrach - vlastne hlavne v hrach
5. jo, sorry, ale este keby mi niekto blizsie opisal, co je vlaste to HT, na co sa pouziva apod., bolo by to super
No priatelia, mate moje uspory (teda take polouspory) v rukach.
Trochu viac som sa zrejme opakoval, ale chcel som to vysvetlit poriadne, aby ste to pochopili (teda dufam, ze sa mi to podarilo
Vdaka vam