1. fotka (momentalni chlazeni)

2. fotka (rozdil mezi 6600 a 7800)

diky!
Moderátor: morke

jojo to mas pravdu ... ale kdyz dam na tu grafiku silencera nebo zalmana, tak se tam proste ten pasiv nevejde... bude tam misto tak akorat na ten mrnavej chladic + tak 1mm coz je docela zly... chtelo by to medenej ctverecek, a znej pipku nahoru a tam dat pasiv... ale nikde se to neprodavaWoyta píše:- Udelat tunel na konci do zatacky.
- Vzit nejaky pasiv a pak ho upravit presne na miru aby nekolidoval s grafikou.

no neviem ale chipset by mal aspon trochu hriat aked mas studeny chladic tak asi nemas spravne upevneny (vzduchove medzery, nedosada)Bedna píše:jj taky si myslim ze zas nejaky extremni chlazeni to nepotrebuje... nejakej pasiv a dobrej provan a to snad staci![]()
ja mam udelanej home made pasiv a jeste sem na to dal vetracek 80x80 na 5V kdyz sem ho mel po ruce-vubec neni slyset a je to perfektne studeny... myslim ze by tam vubec nemusel byt...

mno on spis je problem, ze tam ten pasiv nepude... vsimni si na ty fotce... ten chladic je namacklej hned na tom pasivu .. a ten pasiv sem jeste upravoval aby se tam vesel jeden kondik ... 7800gt to ma posunuty tzn ten chladic co mam (popr koupim silencera az bude) tak bude posunutej bliz k diskum .. takze tam prave nebude misto na ten pasiv...BodyZ píše:A co takhle to trochu v case prekopat? Neco vymyslet z diskem a chlazeni udelat nakym zpusobem tam? Posli foto celyho casu a na neco rozumnyho urcite pridem. z tyhle fotky se toho zase tolik vymyslet neda. Ale ty pipky by taky bylo reseni. Nebo me napada udelat vetrak do bocnice, tunel ti nemusi vest primo az k pasivu, staci kdyz tam bude hnat studenej vzduch a ono se to uz nak uchladi. Ja chipset nijak zvlast nechladim,mam na nem zalman pasiv a fouka na nej od procaku a nemuzu si stezovat. Kompa mam taktlyho a naprosto v klidu.

26st pri pokojove teplote na NF4? Budto mas zazracny chladic nebo ti spatne meri cidlo. NF4 docela hreje.jcdenton12 píše:tak to je rozdiel medzi mnou a tebouBedna píše:no, kdyz vypnu vetrak tak to mam teply, ale kdyz je zaplej tak to je proste tak na 30 stupnich nebo tak - a tomu rikam studeny
30 stupnov je na doske dost vela na svojem Nforce 4 mam pri zatazi 26

jeste by me taky zajimala hlucnost toho malyho fanu na chipsetu...to musi bejt pri tech 26C docela vrtulnikjcdenton12 píše:no ak povazujes 15°C za izbovu teplotu (nejako nam nehrial radiator) + 12 cm fan v bocnici tak ano
na chipsete je maly fan (asi 4cm)
ked bolo vonku teplo tak mal aj 35°C ale este v zivote neprekrocil39°C
otazka znie co povazujes za zataz ja NFS MW