Potřeboval bych poradit, jestli nevíte o nějaké fólii na displej. Dost se mi leskne, potřeboval bych tento jev nějak utlumit.
Další věc se týká prkotiny, ale nemohu se dobrat odpovědi, výstupu S-Video přenáší i zvuk? A dá se pořídit nějaká redukce na VGA např na Cinch...?
Dik moc
Přes S-Video se přenáší jen obraz, audio musíš propojit přes klasicky line out (zdířka na sluchátka) . Jak to myslíš s tím leskem? Máš nb s lesklým displejem? Proč sis jej kupoval když ti nevyhovuje?
Zatemni okna nebo displej na toč tak, aby se v něm pokud možno nic neodráželo. S vlastnostmi displeje bys ses měl seznamovat při výběru notebooku, ne až po koupi.
Apple MacBook Pro 16" M1 MAX 24/32GB/1TB // Nillkin ProDesk Adjustable Laptop Stand // Apple Magic Keyboard & Logitech MX Master // Apple iPhone 13 Pro 512GB // Microsoft Xbox Series X + LG CX65 OLED
Hele mám Acera Aspire 1652WLMi... Měli jste pravdu, je to děsný ten Cristal Brite... Ale jinak OK NTB. Ocenim každej jinej nápad kromě obalu na sešity...
Obávám se, že taková fólie jednoduše neexistuje. Různé druhy fólií se dělají pro PDA, to jo. Slouží především k ochraně displeje, aby se nepoškrábal stylusem, když se na displej dostanou ostré částice prachu, ale pro notebook... bohužel.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.