Může mi prosím někdo pomoct?
Tak jsem se trochu rozepsal...
Moderátoři: Walker1134, Wilik

mě příjde, že je uplně jedno kdy si tu grafiku koupíš a jestli to koncovej prodejce objednává, protože CD snad lisujou všechny uplně stejný pokuď s nima nejsou SW problémy... prostě nalisujou 5 milionů CD a sázejí to do krabic.. to, že už mají ovladače o 3 verze novější jim nevadí a dávají tam furt ty se "starejma" ovladačema... (podle mýho názoru..samo je to spekulace, ale potvrzená zkušeností)Aros píše:No dobře, dostals mně. Mě tohle napadlo protože jsem musel čekat 2 týdny než to přišlo do toho internetovýho obchodu kde jsem to kupoval. Museli to objednat, ale zřejmě to oni taky objednávaj ještě od někud jinud a ne od výrobce, takže to udělám.

LOL no widim ze v tom docela plaves....Aros píše:Já si asi pudu skočit... Z hodně velké výšky... Zformátoval jsem hadr, nahrál nový Windowsy. Naistaloval jsem ovladače(NOVĚJŠÍ!!! - 81.98) a pak Riva Tuner. Odemknul jsem pipeliny. Doteď v pořádku - dal jsem 3DMark2003 a hodilo mi to 9600. To je v pořádku, je to stejně jako kdysi předtím. Chtěl jsem nataktovat jádro a pamět ALE: Nikdy to neprojde testem a nejde to dokonce ani snížit(pod standartní takt)! Co mám prosím dělat???
//Navíc jsem skoušel něco instalovat a nic mi nejde - hlásí to málo místa na //disku i když tam je 40GB volného! Jdu si skočit...