pr.skavka@seznam.cz píše:ostatnim: chapete ja CU FF, nechci prechazet
a proč ne? já na FF fungoval cca rok a taky jsem "nechtěl přecházet", jednoho krásnýho dne mě ale nasral tak že jsem přešel na Operu a od tý doby nemám problém
už pěkných pár buildů je Opera 9 beta 100% stabilní, obsazení RAM při 4 oknech a cca 60 tabech nepřeleze 100MB, a to Opera jede nonstop většinou pár dní, někdy přes týden...
argument, že jsem si na něco zvykl a nechce se mi přecházet je hovadina, taky jsem tak argumentoval, ale přechod je otázkou cca 5 minut, neztratíš nic a můžeš jen získat.
http://snapshot.opera.com/windows/o90w_8432.exe
jestli nechceš přecházet, je to tvůj boj, sRáth se s dalšíma X extensions a hackama aby to udrželo žraní paměti v snesitelných mezích, neustále s něčím laborovat a nadávat na to, to už mě netrápí
než mě někdo nařkne ze zaujatosti: ano jsem spokojenej uživatel Opery. na FF nadávám kudy chodím, ale nejsem fanatik. občas si přivydělávám tvorbou webů takže se všemi třemi browsery mám relativně dost zkušeností. FF má skvělý renderovací jádro, systém extensions je výbornej a bohatej, ale zoufale pomalý a nenažraný GUI sráží reálnou použitelnost k nule. to mě na FF sere, ne to že by to byl browser k ničemu, naopak potenciál má obrovskej.
howgh.