Chtěl jsem počítač sladit s výbavou pokoje, proto je celý v černé, taky neměl být nějak výrazný, ale spíš decentní.
K postupu:
Vyhodil jsem plastovou přední část, Pc je tak celý z "železa", vypadá trochu luxusněji. Zakitoval jsem všechny zbytečné otvory a vyřezal díry pro 120mm fany vpředu i vzadu.

Zadní část i vnitřek je bez zásadních změn, jenom jsem to stříknul plničem, další úpravy budou až ve verzi 2. (jestli budou)

Stříkal jsem plničem a černým lesklým sprejem, broušeno až do hrubosti 1200, jemnější u nás není k sehnání. Nakonec vyleštěno.

Skříň je to KME CX-6158, nic moc, ale oproti redstaru 200% rozdíl.

Tlačítka power a reset jsou na první pohled neviditelné, byl to záměr. Bohužel jsem to nedomyslel. Chtěl jsem mezi mikrospínače dát jestě kit a přebrousit, ale prostor byl tak malý, že jsem se tam už nevlezl. Na fotce je to ale výraznější než ve skutečnosti.

V rohu spodní krytky displeje je vidět prasklinka, které jsem si nevšiml dokud jsem Pc nezapnul. Už jsem ji vyměnil. V rozích chybí šroubky záměrně, kvůli lepšímu přístupu k displeji. Aby to vypadalo líp, chystám se tam nalepit jenom hlavičky šroubků, ať je to symetrické. Displej taky není dokonale ve středu, další nedomyšlenost, ale taky důvod pro v2.

Na spodní mechanice půjde ještě vylepšit jedna drobnost, zakitovat vstup pro sluchátka a regulaci hlasitosti.

A to je asi tak vše, snažil jsem co to šlo, dokonalé to není, ale já jsem vcelku spokojený. Pracoval jsem v garaží, kde nemám ani pracovní stůl, takže všechno děláno doslova na koleně.
Cílem nebylo přinést něco extra nového, snad jen to úplné odstranění předního plastového panelu tady není tak časté a dva displeje se taky moc nevidí.
Teď už jen suďte a buďte shovívaví.