Integrovaná grafika Intel GMA 950 vs. hry
Moderátor: Don
- Seege
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Integrovaná grafika Intel GMA 950 vs. hry
Potřeboval bych vědět, jestli notebook s integrovanou grafikou Intel GMA 950 spolu s Dual Core a 1 GB RAM je vhodný na hry. Nemyslim na ty nejnovější, ale na takový ty starší jako je Warcraft 3, resp. i Age of Empires 3, hlavně strategie tedy...
Get on with it!
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Měly by, ne na plný detaily a rozlišení, ale rozběhnout bys je měl... Warcraft 3 asi skoro bez problémů (i na vyšší detaily) u AoE 3 už mám horší pocit - to je přece jenom novější hra...
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
Chcete si koupit notebook? Vyzkoušejte náš opravdu cool nový dotazník
- palda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
- Seege
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
- Seppper)
- Začátečník
W3
warcraft 3 ale max. tak 1v1, jak zacnes hrat tym je to spatny a ve velky poctu jednotek (coz je vzdy) se to seka a neda se poradne microvat atp.
CPU AMD Athlon X2 4800+ MB Gigabyte GA-MA69G-S3H - AMD 690G
GK N 9600GT 512 MB + Accelero S1 RAM 2GB DDR2 800 A-Data
OTHERS Genius Home Theathre 5.1 + LG 19" Wide + Razer Plasma Edition
GK N 9600GT 512 MB + Accelero S1 RAM 2GB DDR2 800 A-Data
OTHERS Genius Home Theathre 5.1 + LG 19" Wide + Razer Plasma Edition
- Seege
- Nováček
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: W3
já ale určitě maximální detaily nepotřebuju, stačí mi klidně minimální, ale hlavně aby na ty nejmenší to běželo plynule...Seppper) píše:warcraft 3 ale max. tak 1v1, jak zacnes hrat tym je to spatny a ve velky poctu jednotek (coz je vzdy) se to seka a neda se poradne microvat atp.
Get on with it!
- palda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
- malidian
- Mírně pokročilý
-
Re: W3
Seege píše: já ale určitě maximální detaily nepotřebuju, stačí mi klidně minimální, ale hlavně aby na ty nejmenší to běželo plynule...
To co jsem napsal výše bylo myšleno jakožto singleplayer, ve velkých bitvách jdou FPS mírně dolů, nicméně dva na dva je imho slušně hratelný. Výjimečně se stalo, že se hra sekla kompletně, pokud byly na jednom místě všechny jednotky všech, ale opravdu jen výjimečně a navíc s 512MB RAM, s 1024MB je to lepší. (a to hraju na středí až vysoké detaily!)Seppper) píše:warcraft 3 ale max. tak 1v1, jak zacnes hrat tym je to spatny a ve velky poctu jednotek (coz je vzdy) se to seka a neda se poradne microvat atp.
Poslední věc, která mě zajímá, jsou PC. Časy se hold mění.
- koza
- Začátečník
- palda
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
podle vykonu X300(samozrejme tak integrovana)>Intel>...dlouho nic....>X1300>X1400... jinak ten radeon je obcas lepsi, obcas horsi... ale je lepsi kompatibilita co se vztahu her k driverum tyce.. jinak ten photoshop zalezi hlavne na pameti pocitace a rychlosti CPU, grafika zas tolik na vykreslovani vliv nema (pokud vim), akcelerace UI je celkem standartni... maximalne kvalita zobrazeni.. ale to je otazkou monitor atd...koza píše:jakej je výkonostní rozdíl mezi touto grafikou a Radeon X300 a Radeon X1400 a Radeon X1300?
a dalo by se na tý grafice od intelu solidně pracovat s photoshopem?
- Don Martinez
- Středně pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
No spíš bych řekl, že jakýkoliv dedikovaný řešení je lepší než GMA v jakýkoliv dosavadní verzi. Nicméně derivát Radeonu X300 je obsažen v čipsetech XPress 200, 1100 a 1150 - ten je na tom výkonově podobně jako GMA 950 (každopádně má lepší výkon než GMA 900) - i když tenhle čip oficiálně není X300 půlka obchodníků ho tak označuje...koza píše:jakej je výkonostní rozdíl mezi touto grafikou a Radeon X300 a Radeon X1400 a Radeon X1300?
Chystané recenze: Acer TravelMate TimeLine 8371 - více viz položka www v mém profilu... Brutální D.M.
- Vodny
- Začátečník
- Kontaktovat uživatele:
A jak si GMA 950 poradí s WoW samozřejmě s 1GB pamětí a víc.
Chci si pořídit noťase a bylo by fajn kdyby mi tam ty WoWka běhali
WoW ==> World of Warcraft
Chci si pořídit noťase a bylo by fajn kdyby mi tam ty WoWka běhali
WoW ==> World of Warcraft
PC pro zábavu:
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)
CPU: Intel Core i5-750 Chlazení: Arctic Cooling Freezer Xtreme (rev. 2) MB: MSI P55-GD65 RAM: 2x2GB Kingston KHX1600C8D3K2/4GX GPU: ATi ASUS HD5850 1GB HDD: WD Caviar Green 1TB Ostatní zazřízení: DVD-RW od LG, čtečka většiny druhů paměťových karet Case: NZXT ZERO 2 Zdroj: Corsair HX750 Displej:HP LP2475w Reproduktory: Genius HT 5100
Pomocník při práci:
Hewlett-Packard 2730p (Tablet PC)