Kód: Vybrat vše
ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exe64-bit WXP x64
ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp64_international_whql.exeModerátoři: morke, Walker1134

ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_international_whql.exeKód: Vybrat vše
ftp://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp64_international_whql.exe

kukk sem Ovladace pre notebook s VGA NVIDIAkanec karel píše:Poradí mi někdo, jestli tuhle verzi ovladačů (nebo nějakou novější ?) 32-bit W2k/XP...
můžu nainstalovat pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 a jakým postupem...

no naj ovladace si musis vybrat sam skus neiake modifikovat a otestovat na NB halvne v 3D markoch a ten ktory ti da najviac bodov bude vytazkanec karel píše:Díky, postup je mi jasný a ta verze ovladačů 93.71 je správná pro nVIDIA GeForceGo 7300, nebo je nějaká novější ??? (nejsem si jistý,vybíral jsem to sám) DÍKY !

hmm takhle som linej ti to hladat ale skus najst niake testi NBkanec karel píše:Díky, ale přece jenom bych potřeboval poradit, který ovladač mám zvolit pro graf.kartu nVIDIA GeForceGo 7300 - notebook ASUS A6Km. DÍKY !