Samovolné vypínaní PC krátce po startu???
Moderátoři: Walker1134, PKBO
- okleger
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Samovolné vypínaní PC krátce po startu???
Mám takový problém. Když zapnu PC, sám se mi tak po cca 5 vteřinách běhu vypne(ani se nestačí rozžhavit monitor). Zapínám ho tedy napodruhé a přesně ten samý problém: vypne se!!!! Vždy až přesně napotřetí se mi rozjede v klidu(tedy musím v BIOSu upravit takty operačních pamětí, jelikož se mi vždy po samovolným vypnutí toto nastavení asi stornuje a defaultní nastavení způsobuje restarty systému). Memtest je OK. BIOS baterie je OK. Vše nastalo po demontáži a zpětné montáži graf.k.(s úspěšným nasazením Zalmana VF 700AlCu) a uspořádání kabelů ve skříni(špatný IDE kabel??). Moje sestava: skříň Eurocase 400W ML5412, AMD Athlon 64 300+ Winchester, zákl.d. Abit AV8, GeForce 6600GT 256MB Gainward, 2x256MB DDR 400 DUAL CHANNEL MUSCHKIN, DVD-RAM LG, DVD/CDRW TEAC, HDD Seagate 160GB. Prosím,kdo by věděl co s tím, kdo s tím má nějaké zkušenosti, poraďtě. Už nevím co s tím... PLEASE, HELP ME!!!
- Janikbanik
- Začátečník

-
Kludne zdroj, resp. mne raz blbly starty kvoli pokazene prednemu panelu na doske...ten som potom musel takmer uplne vyradit.
Asi som mal v skrate nejaku LED resp. tlacitko.
Asi som mal v skrate nejaku LED resp. tlacitko.
Q6600 G0@3GHz | TRUE 120 | 965P-DS3 r.3.3 | 2x2GB A-DATA 1066 | Sapphire HD 5850 + Acc. S1 | WD640AAKS + HD103UJ | SH-S223Q | Audigy 2ZS | Fortron B.S. 500 W | Samsung T220 | Logitech MX518 | Chieftec MX-01SL-D modded
- okleger
- Nováček

-
- Kontaktovat uživatele:
Vyřešeno
Když jsem montoval na grafickou chladič Zalmana, nahrnul jsem tam moooc pasty. Ta se roztekla a tvořila neplechu po zbytklu čipu. Tedy myslím že je to ono, jeliokož po výměně pasty jede vše OK...(zatím). Jenom mi nejde do hlavy, proč to dělalo bordel jen při startu...