A-Data PC(3200) 400Mhz DDR a V-Data PC(3200) 400Mhz DDR.Když koukám na ceny tak jen o pár korun je dražší A-Data,chtěl bych se zeptat proč a jestli bude A-Data kontabilni s V-Data v Dual Chanellu.Děkuji za odpověď
Rozdíl A-Data - V-Data
- Fallen-In-FLames
- Začátečník

Rozdíl A-Data - V-Data
Zdravím všechny.Chtěl bych se optat jaký rozdíl je mezi:
A-Data PC(3200) 400Mhz DDR a V-Data PC(3200) 400Mhz DDR.Když koukám na ceny tak jen o pár korun je dražší A-Data,chtěl bych se zeptat proč a jestli bude A-Data kontabilni s V-Data v Dual Chanellu.Děkuji za odpověď

CPU: AMD Athlon II X3 445 3100Mhz, chladič Xigmatek HDT-S963 RAM: KingSton DDR3 2x2GB 1333Mhz HDD: WD Caviar Black 1 TB WD1001FAES GK: Gigabyte GeForce GTX 560 Ti SOC MB: Gigabyte GA-770T-D3L AM3 Zdroj: Fortron Epsilon 600W Case: Thermaltake BlackEdition V3
- papuanec
- Začátečník

-
- Jarmell
- Začátečník

-
Co je moje nedavna zkusenost,tak na me desce EPOX 8RDA+ jsem mel obsazeny vsechny banky tudiz vynuceny dualchanel,jenze jsem mel dve Vdata v banku1 a jednu Adata v banku0 pri ruzne manipulaci mi to furt hlasila deska chybu c1-c5 coz v manualu je udajne spatne zasunuta pamet,spatny typ pameti nebo poskozena pamet, tak jsem hned sel do kramu kde jsem pred 14dnama kupoval tu Adata a vymenil ji za Vdata a protoze jsem mel zas vse rozlozene a bal se ze zas bude hlasit chybu tak po slozeni mi nenahlasila nic a krasne najela takze je mozny ze se hadaj,
mam 3x512 jednou pc2700 a dve pc3200 v dualu bezi ty 400 a ta 333 je v banku 0 a je pohoda
mam 3x512 jednou pc2700 a dve pc3200 v dualu bezi ty 400 a ta 333 je v banku 0 a je pohoda
- liquidfunk
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Re: Rozdíl A-Data - V-Data
V-Data = nejlevnejsi sux,nebratFallen-In-FLames píše:Zdravím všechny.Chtěl bych se optat jaký rozdíl je mezi:
A-Data PC(3200) 400Mhz DDR a V-Data PC(3200) 400Mhz DDR.Když koukám na ceny tak jen o pár korun je dražší A-Data,chtěl bych se zeptat proč a jestli bude A-Data kontabilni s V-Data v Dual Chanellu.Děkuji za odpověď![]()
A-Data = zlata stredni cesta, slusny oc i u nejlevnejsich modelu
jak V tak A by mela vyrabet a-data, takze bych u tech V-dat ocekaval horsi kousky pametovych cipu, v praxi treba udelaji cipy na 400+ MHz ale ty nejedou na 400 treba CL 2,5 tak z nich udelaji v-data. Je to ale osidne, co dodavka to jine serie pametovych cipu. Jestlize nebudes taktovat nebo si hrat s casovanim, je to vicemene jedno. Cenovy rozdil ale neni tak markantni aby sis nemohl koupit ty lepsi. Kompatibilita spolu je myslim bezproblemova, az na nektere desky MSI, ale to jsou kramy.
7800x3d@6800XT
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
Mé články na Vašem serveru Mé články na Vašem serveru 2
Právě poslouchám http://www.last.fm/user/liquidphunk
- zombux
- Odborník PCT

- James.Sniper
- Začátečník

-
rozumím správně, že máš 3x512 a jedou ti v dualchannel??? to se mi zdá jako blbost, dualchannel funguje jen s 2xRAM nebo 4xRAMJarmell píše:Co je moje nedavna zkusenost,tak na me desce EPOX 8RDA+ jsem mel obsazeny vsechny banky tudiz vynuceny dualchanel,jenze jsem mel dve Vdata v banku1 a jednu Adata v banku0 pri ruzne manipulaci mi to furt hlasila deska chybu c1-c5 coz v manualu je udajne spatne zasunuta pamet,spatny typ pameti nebo poskozena pamet, tak jsem hned sel do kramu kde jsem pred 14dnama kupoval tu Adata a vymenil ji za Vdata a protoze jsem mel zas vse rozlozene a bal se ze zas bude hlasit chybu tak po slozeni mi nenahlasila nic a krasne najela takze je mozny ze se hadaj,
při 3xRAM paměti rozhodně v dualchannel nejedou
- Papilla
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
lol, vsak to napisal, 2 ma v duali a tretiu mimoJames S píše:rozumím správně, že máš 3x512 a jedou ti v dualchannel??? to se mi zdá jako blbost, dualchannel funguje jen s 2xRAM nebo 4xRAMJarmell píše:Co je moje nedavna zkusenost,tak na me desce EPOX 8RDA+ jsem mel obsazeny vsechny banky tudiz vynuceny dualchanel,jenze jsem mel dve Vdata v banku1 a jednu Adata v banku0 pri ruzne manipulaci mi to furt hlasila deska chybu c1-c5 coz v manualu je udajne spatne zasunuta pamet,spatny typ pameti nebo poskozena pamet, tak jsem hned sel do kramu kde jsem pred 14dnama kupoval tu Adata a vymenil ji za Vdata a protoze jsem mel zas vse rozlozene a bal se ze zas bude hlasit chybu tak po slozeni mi nenahlasila nic a krasne najela takze je mozny ze se hadaj,
PC: AMD Opteron 144@FX55 , DFI INfinity nf4-x, ATI Radeon X800GT@561/602, 2x512MB DDRAM 400mhz, Fortron 400w
- James.Sniper
- Začátečník

-
no pokud ji má na stole před PC, tak to je potom v pořádkuPapilla píše:lol, vsak to napisal, 2 ma v duali a tretiu mimoJames S píše: rozumím správně, že máš 3x512 a jedou ti v dualchannel??? to se mi zdá jako blbost, dualchannel funguje jen s 2xRAM nebo 4xRAM