Project: EVE Online by T.M.Petnov

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Project: EVE Online by T.M.Petnov

Příspěvek od Rhino.M »

Blíží se období dovolených a měl jsem to štěstí, že jsem v práci získal tento starší big tower. Snad budu mít tedy o dovolené dostatek času a podaří se mi ji, alespoň trochu přestavět. Zde tedy je...

Přední kryt
Obrázek

Přední kryt (zadní strana)
Obrázek

Kostra
Obrázek

Přední strana
Obrázek

Zadní strana
Obrázek

Otočná šachta disků
Obrázek

Uvídíme tedy jak vše půjde, představa je taková, že bude mˇod vycházet ze skvělé vesmírné MMORPG EVE Online, ale nečekejte žádnou zběsilost typu DOOM 3 a podobně. Rád bych něco decentního. Bude celý černý v konbinaci UV a modré plexi. Vepředu 1x 12cm fan nebo dva 8-9cm. Vzadu 12cm. Okno pouze ve sponí části v místě desky. Dál uvidím. Jakékoliv nápady vítany...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Maddogg
Čestný člen
Čestný člen

Příspěvek od Maddogg »

Tak na tohle se těším , mám rád mmorpg :oops: . Čekam na další fotky.
Mainboard Asus P7P68 CPU Intel I5 2500k@4.2ghz+Xigmatek Achilles RAM Kingston 2x4GB 1333Mhz GPU Asus r7 370 1100/6000Mhz HDD Samsung F1 500GB DVD-RAM Samsung Case&PSU Fractal Desing Define R2+ Enermax PRO82+ 385W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

Tak předem tě upřímně lituju...:) Měl jsem tenhle big v ATX provedení. Jen s jiným čelem a je to docela krouťák...asi ho odsuzuju hlavně z důvodu, že nesnáším bigtowery, ale uvidíme. Rozhodně jsem zvědav na tvojí úpravy. Zatím byly všechny velice zajímavé... :wink:
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

No tuhle bedýnku jsem si předělal na atx a celkem to šlo.Jsem zvědav jak ji upravíš.
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

No Stoobi, osobně se toho taky bojim, hlavně toho až budu vyřezávat zadní stěnu pro ATX. Zatím s tím nemám zkušenost a dost se bojím toho, že mi to ujede a budu mimo šrouby pro desku... no uvidíme, měl bych se k tomu dostat koncem příštího týdne, takže hned jak bude nějaký pokrok postnu další fota. Zatím zapracuji na návrhu, takže možná tu přidám něco dříve.

No co mě docela mrzí, že k němu nemám záslepky na mechaniky, takže budu muset dost místa zakrýt.

//edit Wilik - upraveno
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
ondra.hynek
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ondra.hynek »

t.m.petnov píše:No Stoobi, osobně se toho taky bojim, hlavně toho až budu vyřezávat zadní stěnu pro ATX. Zatím s tím nemám zkušenost a dost se bojím toho, že mi to ujede a budu mimo šrouby pro desku... no uvidíme, měl bych se k tomu dostat koncem příštího týdne, takže hned jak bude nějaký pokrok postnu další fota. Zatím zapracuji na návrhu, takže možná tu přidám něco dříve.

No co mě docela mrzí, že k němu nemám záslepky na mechaniky, takže budu muset dost místa zakrýt.

//edit Wilik - upraveno
Kdysi jsem nemel zaslepky tak sem to vyresil plexisklem :) Treba ti to pomuze.
Modified Asus EEE PC 701 4G - 2xUSB Connector(1,Flash 2,Bluetooth) ; Wireless mouse receiever Logitech LX-8; 2GB Ram Samsung 667MHz)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

jj, bud hodim plexi nebo to vycpu polystyrenem a přetáhnu tmelem nebo skořepinou... nechám místo jen pro mechaniku a nebo třetí možnost pohraju si s dvířky...
Myšák
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Myšák »

Když jsem tuhle bedýnku předělával na atx tak jsem dozadu plánoval 12 cm fan a narazil na problém že bedna není snýtovaná ale jakoby slepená takže jsem musel odvrtat(urvat) původní podklad pod desku a nacpat úplně na kraj aby se vešel fan...záda jsem potom podložil kouskem plechu a zbytek zakytoval...a podkladem pro desku se stalo 4mm plexi..
sordo99
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sordo99 »

No doufám že na tom pořádne zapracuješ tak hodne zdaru. :-D
slavo
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od slavo »

2 mysak:Ono to neni zlepene ono je to zvarene taky zvklastnym stylom. Tie plechy su privarene v malych bodoch kde boli nahriate a tym sa plechy spojili. Nieje ziaden problem roztrhnut ten spoj staci niecim zapacit... ja teraz robim zo starym AT desktopom takze to poznam
SNowie
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od SNowie »

no držím palce, eve online mám rád :-) a když to nějak nevyjde furt to můžeš vydávat za case v Minmatar případně Caldari stylu - podle stavu :lol:
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

SNowie píše:...
jj, to bych mohl, uvidíme jak to dopadne, ale plán je jen černý case s logem. Na něco složitějšího se zatím nechystám, ale určo by to stálo za to udělat přímo k rase. Ovšem to by chtělo airbrush a na to není kapitál... :wink:
DeamonHunter
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

midi tower

Příspěvek od DeamonHunter »

Já mám torzo podobné case, ale je to miditower, ale připomíná ji ve všem, černá kostra, i to čelo má stejný design, akorát tahle je protáhlá, těším se na další úpravy
Odpovědět

Zpět na „Projekty“