PC za zdí

Vše co se týká chlazení vzduchem - větráčky, ventilátory, žebrované pasivy, atp.

Moderátor: morke

Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

Je to naprosto šílený, to je jak v dobách sálovejch PC...Ať si pořídí vodní chlazení a dva pomaluběžný velký chladiče pod výměník a má klid...
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

já nevěřím svým očím :) taky jsem pro vodníka na všechno, pasivní zdroj a je to vyřešený :roll:
ignorelist: kremrole a dezoláti
ICE
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od ICE »

Digitaldoom píše:Je to naprosto šílený, to je jak v dobách sálovejch PC...Ať si pořídí vodní chlazení a dva pomaluběžný velký chladiče pod výměník a má klid...
vyjde ho to stejne jak to davat za zed... akorat je to ponekud mobilnejsi :))))
R2D2
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od R2D2 »

taky to řešej sluchátka na traktor :-D no taky semi to zdá fakt blbej nápad dávat compl za zeď
AMD ryzen 5 5600x / Asus B550-plus / Gskill flareX 16Gb 3600Mhz cl16 / Rx 6700 XT nitro+ / Kingston A2000 m2 1Tb / Asus GT 501
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

nbo ať nechá PC přez noc vyplej, to je naprosto nejgeniálnější a nejlevnější varianta než se probourávat skrz zeď k sousedům :-D :-D :-D
Jan Zich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jan Zich »

Abych rekl pravdu ten clovek ma naprostou pravdu. Je to jedine 100% reseni, pokud potrebujete 100% ticho. Posledni dobou sleduji pravidelne http://www.silentpcreview.com/ (a podobne) a zatim me nepresvedcilo zadne fanless reseni nebo nejaky prekomplikovany vodni system. O co je jednodussi zavrit pocitac do skrine? Nechapu vase namitky.

Podival jsem se v rychlosti, zda by to bylo vubec mozne a zda se, ze ano - prodavaji se dokonce i 100ft vga kabely. Staci se podivat napr. na www.tigerdirect.com. Ano, vim, ze to muze mit mouchy, a ze treba signal nemusi byt kvalitni, ale proc by takove kabely tedy prodavali?

Ted jsem se jeste podival na usb kabely a zda se, ze se daji sehnat i velmi dlouhe. Vsiml jsem si, ze pry max delka mezi repeatery je 5m, ale videl i usb kabely s vlastnim napajenim ...

Podstatne ale je, ze to jde. Vysledek je 100% nehlucny pocitac za cenu/cas/praci nizsi nez jakekoliv jine reseni.
Jan Zich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jan Zich »

lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

a na kolik tě takový kabely vyjdou tady nevíš? :roll: a co cd/dvd rom? budeš pokaždý běhat do skříně?
Jan Zich
Nováček
Nováček

Příspěvek od Jan Zich »

Ano, kabely budou drazsi, viz: http://www.dvigear.com/. Ale myslim, ze nakonec to vyrovna cenu vsemoznych tichych vetraku, heatsinku, tirchych beden, tesneni, vodnich chlazeni atp.

Jinak CD bezne nepouzivam - v prumeru tak 1 za mesic.
Odpovědět

Zpět na „Vzduch“