PC za zdí
Moderátor: morke
- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- zombux
- Odborník PCT

- ICE
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- R2D2
- Začátečník

- Digitaldoom
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Zich
- Nováček

-
Abych rekl pravdu ten clovek ma naprostou pravdu. Je to jedine 100% reseni, pokud potrebujete 100% ticho. Posledni dobou sleduji pravidelne http://www.silentpcreview.com/ (a podobne) a zatim me nepresvedcilo zadne fanless reseni nebo nejaky prekomplikovany vodni system. O co je jednodussi zavrit pocitac do skrine? Nechapu vase namitky.
Podival jsem se v rychlosti, zda by to bylo vubec mozne a zda se, ze ano - prodavaji se dokonce i 100ft vga kabely. Staci se podivat napr. na www.tigerdirect.com. Ano, vim, ze to muze mit mouchy, a ze treba signal nemusi byt kvalitni, ale proc by takove kabely tedy prodavali?
Ted jsem se jeste podival na usb kabely a zda se, ze se daji sehnat i velmi dlouhe. Vsiml jsem si, ze pry max delka mezi repeatery je 5m, ale videl i usb kabely s vlastnim napajenim ...
Podstatne ale je, ze to jde. Vysledek je 100% nehlucny pocitac za cenu/cas/praci nizsi nez jakekoliv jine reseni.
Podival jsem se v rychlosti, zda by to bylo vubec mozne a zda se, ze ano - prodavaji se dokonce i 100ft vga kabely. Staci se podivat napr. na www.tigerdirect.com. Ano, vim, ze to muze mit mouchy, a ze treba signal nemusi byt kvalitni, ale proc by takove kabely tedy prodavali?
Ted jsem se jeste podival na usb kabely a zda se, ze se daji sehnat i velmi dlouhe. Vsiml jsem si, ze pry max delka mezi repeatery je 5m, ale videl i usb kabely s vlastnim napajenim ...
Podstatne ale je, ze to jde. Vysledek je 100% nehlucny pocitac za cenu/cas/praci nizsi nez jakekoliv jine reseni.
- Jan Zich
- Nováček

-
- lMarky
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Jan Zich
- Nováček

-
Ano, kabely budou drazsi, viz: http://www.dvigear.com/. Ale myslim, ze nakonec to vyrovna cenu vsemoznych tichych vetraku, heatsinku, tirchych beden, tesneni, vodnich chlazeni atp.
Jinak CD bezne nepouzivam - v prumeru tak 1 za mesic.
Jinak CD bezne nepouzivam - v prumeru tak 1 za mesic.