PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |
Moderátor: L4mka
- Fx
- Středně pokročilý

-
- Kontaktovat uživatele:
- Rhino.M
- Začátečník

Paráda, jen tak dál... už se těším až bude in case a nafocen...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Všem se moc omlouvám, že je opravdu slabý upgrade, ale nemám čas. Chtěl bych něco udělat snad přes víkend, ale uvidíme...
Tak zatím Vám sem hodím foto nového wbloku na 3disky...jsem strašně rád, že jsem ho sehnal, vypadá podle mě překrásně!
No posuďte sami!
29) Blok i s čerpadlem (Eheim 1048), ten disk je nějakej starej 500MB Seagate...jen pro ilustraci, a vejde se jeden disk ještě nad něj a pod něj!
30)

Tak zatím Vám sem hodím foto nového wbloku na 3disky...jsem strašně rád, že jsem ho sehnal, vypadá podle mě překrásně!
No posuďte sami!
29) Blok i s čerpadlem (Eheim 1048), ten disk je nějakej starej 500MB Seagate...jen pro ilustraci, a vejde se jeden disk ještě nad něj a pod něj!
30)

- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Napájení je řešený přes adaptér 7,5V...budu ho napájet spolu s čerpadlem externe mimo zdroj, takže nebude na zdroji s komponentama, ale jestli ho chceš kupovat, tak jsem docela zvědavej, zda ho ještě seženeš...Chaindler píše:Stoobi: zaujal me ten LCD displej od PS a chci se te zeptat, jak je tam reseni napajeni? jsou tam nekde napsany nejaky parametry pro napajeni?
diky
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- Chaindler
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
.: Display On - foto :.
Tak se mi konečně podařilo rozjet displej, sehnat kabely atd. byl docela problém, tak aspoň, že už funguje....díky XPM za rady ohledně ovladačů...
A teď k fotkám...
31) Tohle je foceno s bleskem, ale viditelnost je docela dobrá...hlavně jsou pěkný barvy...čekal jsem horší...

32) Tohle je malinko ze strany, není tam ten odlesk a jsou asi líp vidět barvy, pořád foceno s bleskem...

33) Tohle je foceno bez blesku na makro bez expozice, takže podsvícení přehlušilo barvy a nevipadá to nic moc, ale je vidět krásně podsvícení...

34) No a tohle je ze zhora, foceno bez blesku se sníženou expozicí, barvy vypadají pěkně...

A ještě tedy informace o LCD...je uváděno rozlišení 640x480 a 65t barev, ale displej krásně zvládá i 1024x768 a 32bitů, fotky jsou při 800x600 při 16bitech, který jsou naprosto v pohodě...na displeji je krásně vidět i film, když je člověk blízko, tak se dá naprosto v pohodě na filmy koukat a titulky jsou krásně vidět...
Jsem prostě beze slov...displej je nádhernej a tím se Sony vyznamenalo...za tu cenu je to bezkonkurenční...
A ještě bych přidal video (QuickTime), aby jste viděli trochu pohyb na displeji...opravdu naprosto čisté...
VIDEO LCD
Připojení je přes TVout a Svideo.
A teď k fotkám...
31) Tohle je foceno s bleskem, ale viditelnost je docela dobrá...hlavně jsou pěkný barvy...čekal jsem horší...
32) Tohle je malinko ze strany, není tam ten odlesk a jsou asi líp vidět barvy, pořád foceno s bleskem...
33) Tohle je foceno bez blesku na makro bez expozice, takže podsvícení přehlušilo barvy a nevipadá to nic moc, ale je vidět krásně podsvícení...
34) No a tohle je ze zhora, foceno bez blesku se sníženou expozicí, barvy vypadají pěkně...
A ještě tedy informace o LCD...je uváděno rozlišení 640x480 a 65t barev, ale displej krásně zvládá i 1024x768 a 32bitů, fotky jsou při 800x600 při 16bitech, který jsou naprosto v pohodě...na displeji je krásně vidět i film, když je člověk blízko, tak se dá naprosto v pohodě na filmy koukat a titulky jsou krásně vidět...
Jsem prostě beze slov...displej je nádhernej a tím se Sony vyznamenalo...za tu cenu je to bezkonkurenční...
A ještě bych přidal video (QuickTime), aby jste viděli trochu pohyb na displeji...opravdu naprosto čisté...
VIDEO LCD
Připojení je přes TVout a Svideo.
- oGGy
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Slint slint, mňam mňam, křup křup... no to je libový 
CPU: Intel Core2Duo E6320 1.86GHz@2.6GHz (7x375MHz) MotherBoard: Gigabyte GA-965P-DS4 - Intel P965 Memory: Geil DIMM 2048MB DDR II 800MHz Kit (GX22GB6400UDC) GPU: Sapphire Atlantis ATI Radeon X1950 Pro 256MB Storage #1: Seagate Barracuda 7200.7+ ST3160023A - 160GB Storage #2: Western Digital Caviar SE WD2000JD-55HBB0 - 200GB Storage #3: Western Digital Caviar SE WD2000JS-22MHB0 - 200GB Drive: Samsung SH-S183L PSU: Fortron Blue Storm II FSP500-60THN/THN-P 500W Monitor: Fujitsu-Siemens ScaleoView S20-1W Case: CoolerMaster RR-PCH-S9U1 Hyper TX
- Rhino.M
- Začátečník

to chce potlesk
blahopřeji k uspěšnému zapojení, taky jsem pokročil, jen to nemám čím vyfotit. Mohl bys popsat podrobněji zapojení a kde sehnat kabílky a tak??
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož ten displej má vstup kompozitního videa přes 4pin 3,5 Jack, kterej se nedá moc sehnat, tak jsem prostě Cinch kabel napájel přímo na plošňák...je tam ten kabel sice napevno, ale to je mi celkem jedno a je to zapojený do TVoutu přes redukci na Cinch...t.m.petnov píše:to chce potleskblahopřeji k uspěšnému zapojení, taky jsem pokročil, jen to nemám čím vyfotit. Mohl bys popsat podrobněji zapojení a kde sehnat kabílky a tak??
Ale musím říct, že je docela problém s nastavováním v ovladačích atd. Ale vysledek myslím stojí určitě za to...a když si vezmu, že za 1200,- mám ten modrej displej a za 1700,- mám tohle, tak to je myslím skoro zadarmo.
- Rhino.M
- Začátečník

to každopádně, barva je prostě barva... 
- .axis.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Jo tak to je něco.
Prohlídl jsem celou gallery a musím uznat že to muselo dát kila práce!
Jsem v oblasti tuningu úplnej začátečník a teprve se chystám na svůj Case.Moc se mi líbí ten nápad s popisem postupu (STEP by STEP pomocí fotek)
a to s tím LCD od PS je naprosto neviděná lahůdka. 
Jsem v oblasti tuningu úplnej začátečník a teprve se chystám na svůj Case.Moc se mi líbí ten nápad s popisem postupu (STEP by STEP pomocí fotek)
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jo tak to je něco.
Díky moc, taky se mi líbí způsob Projekt (STEP by STEP).axis. píše:Prohlídl jsem celou gallery a musím uznat že to muselo dát kila práce!
Jsem v oblasti tuningu úplnej začátečník a teprve se chystám na svůj Case.Moc se mi líbí ten nápad s popisem postupu (STEP by STEP pomocí fotek)a to s tím LCD od PS je naprosto neviděná lahůdka.
- .axis.
- Začátečník

- Kontaktovat uživatele:
Taky něco chystám!
Nebude to ale ani zdaleka tak rozsáhlý jako ten tvůj skvost, ale snažím se. 
/*- +¨´= ;,.-ů§ú)#$○ %▼▲↨ #§↑↓→← ∟↔
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
Loweryho princip:
Když to nejde po dobrém, dělej to násilím. Jestliže se to ulomí, šlo o vadnou součástku
- Drag0
- Nováček

Pekna prace. Je videt ,ze to myslis vazne tak proc se s tim nepochlubit.
Zatim to nema chybu .PSONE displej je libovka.Jsem zvedavej kdo pujde dal a zabuduje si tam rovnou televizku
.axis. lepsi tunit vic nez to pak jen dokola sestavovat a predelavat
Zatim to nema chybu .PSONE displej je libovka.Jsem zvedavej kdo pujde dal a zabuduje si tam rovnou televizku
.axis. lepsi tunit vic nez to pak jen dokola sestavovat a predelavat
Projekt Vlocka
Stav:case skoro fertig,windtunel roura na cpu,modding vetracku,cable managment
Neni cas nepracuji....
Stav:case skoro fertig,windtunel roura na cpu,modding vetracku,cable managment
Neni cas nepracuji....
- monsoon
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Nazdar, hele moh by jsi mi prosim poslat schema zapojeni na VGA konektor? Asi se do toho taky pustim 
Intel Pentium 4 NW, 533MHz, 2,4 GHz 1.4V cooled by AC Super Silent 4 TC | MB Biostar P4TDG | 2x PQI 0,25 GB RAM 266 MHz 2-2-2-5 | Hitachi 7K250 HDS722516VLAT80 160GB 8MB | Samsung SpinPoint P80 SP0802N 80GB 2MB | ATi Radeon 9000 Pro 128MB 275/250 | iiyama LS704UT, Vision Master 1403 | Hercules Fortissimo III 7.1 | Sony MDR-CD470 | Koss PortaPro2 | Genius SW-5.1 Home Theater | DVD Toshiba SD-M1612 | Liteon LTR-52327S 52x32x52x | Logotech MX510 | MidiTower Codegen ATX-6066-C9 350W P4 PFC Silver, USB | M$ Windows XP Professional + SP 1 ver. 5.1 | UPC 768/128kbps | Canon i865 | Genius Video Wonder Pro III | backed up by APC Back-UPS 250 || 3D Mark 2001SE - 8700 | 3D Mark 03 - 1389 | PC Mark 2004 - Total 3104
- Stoobi
- Čestný člen

-
- Kontaktovat uživatele:
Zajimavý je, že během dvou dnů mě už kontaktovalo asi 10lidí, co by to chtělo na VGA nebo TVout...no to schéma mám, klidně ti ho pošlu, ale když tak mi napiš na mail nebo ICQ...teĎ nemám čas, tak někdy odpoledne např.monsoon píše:Nazdar, hele moh by jsi mi prosim poslat schema zapojeni na VGA konektor? Asi se do toho taky pustim