Chyba pameti v XP?

Všechny dotazy, problémy a řešení týkající se Windows XP, Windows 2000 a Windows NT.

Moderátor: Loki5567

Odpovědět
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Chyba pameti v XP?

Příspěvek od NoTHX »

Hodi to hlasku neco jako:

bla...bla...bla... Chyba pameti na adrese 0x######. S pameti nejde provest operaci: written (popr. read). bla...bla...bla...

Delaj to nektery hry/programy, ale co je zajimavy, tak pri konkretnich situacich, tj. pokud udelam stejne podminky , objevi se stejna hlaska, dokonce i se stejnou adresou pameti...
Coololooser
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Coololooser »

pokud nam popises problem bla bla bla tak ocekavej aj podobnou odpoved, hodilo by se presne cislo te chyby. zkus projet ramky memtestem a pak dej vedet.
0118 999 881 999 119 7253
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Re: Chyba pameti v XP?

Příspěvek od XPM »

NoTHX píše:Delaj to nektery hry/programy, ale co je zajimavy, tak pri konkretnich situacich, tj. pokud udelam stejne podminky , objevi se stejna hlaska, dokonce i se stejnou adresou pameti...
O jaké podmínky jde?
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

ta adresa je pokazdy jina, ale u kazdy prilezitosti stejna... poslal bych screenshot ale zrovna ta potvora jak naschval nic... :x

napr. hral jsem dooma3, sel jsem k urcitym dverim se samopalem, dvere se otevrely a hra se kousla a wokna mi rekly todle... pokud jsem udelal totez znovu, stejna chyba, pokud jsem tam sel s brokarnou, nic...

pozor, neni to problem chyby ve hre... jinej program mi vypise stejnou hlasku (akorat s jinou adresou, nebo read/written) pokud vlezu do jeho nastaveni, atd... ten program mam ale uz pryc :(

PS: memtest... co to?
PS2: pokud by to byla chyba ramky, nehodilo by to nakou hlasku pri BIOSovo "pocitani ovecek"?
pavel.minarik
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pavel.minarik »

NoTHX píše:PS2: pokud by to byla chyba ramky, nehodilo by to nakou hlasku pri BIOSovo "pocitani ovecek"?
ale vůbec ne, je třeba udělat ten memtest, více na www.memtest86.com
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

http://www.sweb.cz/karf/error.jpg vypadá to nějak takhle? Taky se mi občas objeví, ale jen u procesu explorer.exe - něco podřadného asi 8) :lol:
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

JJ presne takle!!! :o

nevite teda nekdo jak se toho zbavit?
u explorer.exe by mi to nevadilo, ten boucha na vsech woknech :P
...ale precejen u jinak slusnyho SW mi to celkem s*** :twisted:
karf
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od karf »

stalo se mi to jen jednou u Solid Edge V15 jinak jen explorer.exe ale mam xp nainstalovaný už přes rok a půl, takže reinstall to sned vyřeší.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
NoTHX
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od NoTHX »

takze reinstall vyresi? hmmm... :(
nonic... stejne jsem se uz na ne chystal... :wink:
uz mi bezi skoro rok, asi je cas na corporate werzi 8)

ted mi ale vyvstal... (nesmejte se jeste nevite co mi vyvstalo :-D ) ted mi ale vyvstal... problem, SP2 Ano/Ne?
zombux
Odborník PCT
Odborník PCT

Příspěvek od zombux »

ignorelist: kremrole a dezoláti
Odpovědět

Zpět na „Windows XP, 2000, NT“