Chyba pameti v XP?
Moderátor: Loki5567
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
Chyba pameti v XP?
Hodi to hlasku neco jako:
bla...bla...bla... Chyba pameti na adrese 0x######. S pameti nejde provest operaci: written (popr. read). bla...bla...bla...
Delaj to nektery hry/programy, ale co je zajimavy, tak pri konkretnich situacich, tj. pokud udelam stejne podminky , objevi se stejna hlaska, dokonce i se stejnou adresou pameti...
bla...bla...bla... Chyba pameti na adrese 0x######. S pameti nejde provest operaci: written (popr. read). bla...bla...bla...
Delaj to nektery hry/programy, ale co je zajimavy, tak pri konkretnich situacich, tj. pokud udelam stejne podminky , objevi se stejna hlaska, dokonce i se stejnou adresou pameti...
- Coololooser
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
- XPM
- Mírně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Chyba pameti v XP?
O jaké podmínky jde?NoTHX píše:Delaj to nektery hry/programy, ale co je zajimavy, tak pri konkretnich situacich, tj. pokud udelam stejne podminky , objevi se stejna hlaska, dokonce i se stejnou adresou pameti...
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
ta adresa je pokazdy jina, ale u kazdy prilezitosti stejna... poslal bych screenshot ale zrovna ta potvora jak naschval nic...
napr. hral jsem dooma3, sel jsem k urcitym dverim se samopalem, dvere se otevrely a hra se kousla a wokna mi rekly todle... pokud jsem udelal totez znovu, stejna chyba, pokud jsem tam sel s brokarnou, nic...
pozor, neni to problem chyby ve hre... jinej program mi vypise stejnou hlasku (akorat s jinou adresou, nebo read/written) pokud vlezu do jeho nastaveni, atd... ten program mam ale uz pryc
PS: memtest... co to?
PS2: pokud by to byla chyba ramky, nehodilo by to nakou hlasku pri BIOSovo "pocitani ovecek"?
napr. hral jsem dooma3, sel jsem k urcitym dverim se samopalem, dvere se otevrely a hra se kousla a wokna mi rekly todle... pokud jsem udelal totez znovu, stejna chyba, pokud jsem tam sel s brokarnou, nic...
pozor, neni to problem chyby ve hre... jinej program mi vypise stejnou hlasku (akorat s jinou adresou, nebo read/written) pokud vlezu do jeho nastaveni, atd... ten program mam ale uz pryc
PS: memtest... co to?
PS2: pokud by to byla chyba ramky, nehodilo by to nakou hlasku pri BIOSovo "pocitani ovecek"?
- pavel.minarik
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
ale vůbec ne, je třeba udělat ten memtest, více na www.memtest86.comNoTHX píše:PS2: pokud by to byla chyba ramky, nehodilo by to nakou hlasku pri BIOSovo "pocitani ovecek"?
Pavel Minarik @ Dell Latitude 7300 (bohužel moc topí, nedoporučuju)
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
http://www.sweb.cz/karf/error.jpg vypadá to nějak takhle? Taky se mi občas objeví, ale jen u procesu explorer.exe - něco podřadného asi

note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
Workstation: HP Z2: Intel Core i7 8700@4.6GHZ, 32gb, Quadro P620, 512GB Samsung M2, 2x HP Z24 G2 OS: MS Windows 10Pro x64
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
JJ presne takle!!!karf píše:http://www.sweb.cz/karf/error.jpg
nevite teda nekdo jak se toho zbavit?
u explorer.exe by mi to nevadilo, ten boucha na vsech woknech
...ale precejen u jinak slusnyho SW mi to celkem s***
- karf
- Středně pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
stalo se mi to jen jednou u Solid Edge V15 jinak jen explorer.exe ale mam xp nainstalovaný už přes rok a půl, takže reinstall to sned vyřeší.
note:HP Pavilion Gaming i7 10870H, 16gb, rtx 2060, 1tb OS: MS Windows 10 Home x64
- NoTHX
- Středně pokročilý

-
- zombux
- Odborník PCT