PROJEKT: Stoobi tuning2.0 | return to 90% |

Hotové nebo rozdělané projekty - úpravy a modifikace počítačových skříní krok za krokem.
V této sekci se nezapočítají příspěvky.

Moderátor: L4mka

Odpovědět
Chaindler
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Chaindler »

trochu moc velkej humbuk kolem toho, ze si ostatni delaj veci podle stoobiho, ja byt stoobim tak bych byl jedine rad, ze me kazdy kopiruje a nenarikal, vzdyt kazdy je jednou prvni a ostatni pak jenom kopiruji, takze tak tragicky to neni :)
MacBook Pro 13" late 2010 - 8GB RAM - 500GB
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

no v něčem máš pravdu, když někdo uzná, že to okopíroval, tak to je v pohodě, ale když....ale nic...ono to nemá cenu, konec s tímhle tématem... :)
grail
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od grail »

stoobi,to pouzdro do kterého jsi dal ten display jsi vyrobil z čeho?
MB: Abit NF7(-S) v2.0 CPU: AMD Athlon XP-A (Barton) 2500+@3200+ (200 x 11) 2200 MHz RAM: 2x 256MB PC 3200 (200MHz) DDR SDRAM VGA: MSI (NVIDIA GeForce 6200) 128MB HDD: Maxtor 6Y080P0 (80GB,7200ot/min) CD-RW: TEAC CD-W540E (48/12/40)
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

grail píše:stoobi,to pouzdro do kterého jsi dal ten display jsi vyrobil z čeho?
z plechovky od sardinek :oops: :oops: :oops:
Naposledy upravil(a) Zbyna dne úte 23. lis 2004, 19:15, celkem upraveno 1 x.
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

nn, plechovka od sardinek to fakt nebyla, to nebyl ani dobrej vnip...dělal jsem ho sám z plexi :)
XPM
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od XPM »

Stoobi píše:
nn, plechovka od sardinek to fakt nebyla, to nebyl ani dobrej vnip...dělal jsem ho sám z plexi :)
Zbytečná práce navíc, šlo by to udělat už z nějakýho hotovýho plastu...
Obrázek
PROJECT: Digital Fantasy
Více na mých www
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No nevím proč...ta "zbytečná práce" mi nevadí a navíc si to udělám přesně podle svých představ a rozměrů, nevím, kde a jak dlouho bych hledal něco, kde by ten displej přesně pasoval... :wink:
Zbyna
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zbyna »

Stoobi píše: nn, plechovka od sardinek to fakt nebyla, to nebyl ani dobrej vnip...dělal jsem ho sám z plexi :)
Njn, vtip to dobrej nebyl, a ten smajlík tam ani neměl být, prostě mi to připomělo tvarem plechovku ... co naděláš :wink: :oops:
sovicka
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sovicka »

Stoobi píše:... nevím, kde a jak dlouho bych hledal něco, kde by ten displej přesně pasoval... :wink:
No, taky jsem nevěděl kam narvat display (znakový, ne od PSOne) 4x20 ... to už se jen tak nechová - a chtěl jsem to externě...
Tak jsem to narval do obalu od obyčejné audiokazety a ofačoval izolepou... vím, že to není pravý modding, ale jako dočasné řečení mi to přijde skvělé...

AD Stoobi mod: Ještě jsem nevyjádřil svůj názor a nevyjádřim ho do té doby, než to budeš mít hotové ... jsem moc zvědav :P
-jo, díky za skvělej tip: Ten Nikon 2200 vypadá fakt skvěle!
Francie ... sladká Francie
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

sovicka2001 píše:AD Stoobi mod: Ještě jsem nevyjádřil svůj názor a nevyjádřim ho do té doby, než to budeš mít hotové ... jsem moc zvědav :P !
No to jsem zvědav co budeš říkat na výsledek, ale myslím, že je důležité i ohodnotit průběh, alespoň pro mě to důležité je (najít chyby) a je to myslím i zajimavé.
.axis.
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od .axis. »

Tak držím palec s tím displejem.Sám teďka šetřím na pokračování svýho :) a nemám moc času protože mě tlačí škola :( .Jinak mimo téma - V pátek jedu k zubaři tak mi držte palec :lol:
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

něco jsem objednával z DE, tak mi to dnes přišlo...je to přesněji tohle plexi, už dávno jsem nad ním přemýšlel, ale pořád jsem se nějak nemohl rozhodnout, ale teď jsem prostě potřeboval něco takovýho (nápad :)), takže jsem to risknul a docela mě to překvapilo...

Je to plexi 3mm, což podle zkušeností s plexi z Obi, jsem čekal takový ohýbavý a nepevný, ale opak je pravdou, na to, že to jsou 3mm se nedá ohnout a hned by prasklo, což je přesně to, co potřebuju...:) A je perfektně balený...

45) Takže takhle to bylo pěkně v krabičce
46) Dál je plexi ještě v igelitovým pytli a ještě má na sobě ochranou folii, jinak je naprosto čirý (čekal jsem do modra, ale není)
47) a tady pod UV, svítíí i leštěnej povrch, takže stačí jen malinko zbrousit a bude to parádně zářit...:)
Obrázek Obrázek Obrázek
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

ehm...no vyhodit 13,50 euro za obyč plexi je teda fakt frajeřina...nevim ale mě to plexi z Baumaxu zase tak ohebný nepříde a to mám 2mm :)

No příde na to jestli na do něj budeš vrtat a děla na něm větrák.. to pak chce trochu pevnější ale pokud nic nenese tak je to docela frajeřinka :);)

dotaz: kde by se daly sehnat za přijatelný cena laserový diody.. pokuď možno tak zelený.. ?? :)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

Na to peaxi jsem koukal... od minulého týdne ho totiž mají na czechcomputeru... no vypadá dost dobře...
Now working on Project Gaia
http://forum.pctuning.cz/viewtopic.php?t=22340
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

No já jsem to asi špatně napsal, to plexi nebude v bočnici, ale budou jím tvořený některý věci uvnitř case (je UVaktivní), takže bych ho rozhodně nesrovnával s plexi z Baumaxu a jak jsem zjistil, tak na každým místě v OBI nebo Baumaxu atd. maj plexi od jinýho výrobce a za dost rozdálný ceny, což se mi moc nelíbí...u nás maj docela ohebný a dost drahý...

Vím, že to plexi mají i na CC, ale je tam asi o 100,-Kč dražší než v DE...dost jsem váhal, jestli za něj dát 450Kč, ale když si vezmu, tak to je vlastně o 100% dražší než normální plexi stejných parametrů (500x500x3), takže to není až tak hrozné...vůbec se mi ale ty peníze vyhodit nechtěly, ale prostě mě pořád něco tlačilo ať to vyzkouším a když přišlo, tak jsem dost spokojenej...a uvidíme, jak bude vypadat tam, kde ho plánuju mít! :-D
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

jak tě znám, tak to bude zase nějaká vychytávka... :-D
CPU: Intel C2D E8400 MB: Gigabyte GA-P35-DS3 RAM: 2x 1024MB DDR2 A-data 800 MHz EE GPU: GAINWARD BLISS GTX260 Golden Sample PCIe OS: WinXP Pro SP3 CD/DVD: Lite-On SHW-16H5S LightScribe Case: CoolerMaster Dominator CM 690K Power: ATX Fortron 400W
Stoobi
Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stoobi »

t.m.petnov píše:jak tě znám, tak to bude zase nějaká vychytávka... :-D
No uvidíme...:)

Jen pro upřesnění, on to možná někdo z toho obrázku nepochopil, ale to plexi není nasvícený modrou katodu, jak se může zdát, ale UV katodou a modře svítí to plexi... 8)
Rhino.M
Začátečník
Začátečník

Příspěvek od Rhino.M »

neke fakt :-D :-D :-D
Digitaldoom
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Digitaldoom »

aha :) no tak to sem zvědav co t bude :);)
fLYPPER
Nováček
Nováček

Příspěvek od fLYPPER »

Stoobi umřel??? Nebo stávkuje, je nemocnej, ufik si ruku nebo nohu nebo co???
HALLLÓÓÓÓ... STOOBI...
ATHLON XP 2400+ bez OC, MSI KT4AV (VIA KT400A,VIA VT8235), MSI GeForce FX 5900XT-VTD128, 128+256MB DDR SDRAM PC2100/DDR266, Realtek AC97 ALC650, GENIUS 5.1HT, HDDs Maxtor 40GB 6L040L2, Maxtor 120GB 6Y120L0, DVD-RW LG GSA-4160B, CD-RW Lite-on LTR-32123S, Microcom InPorte Home, Fortron FSP350-60PN (PF), LCD 15" LG 566LE
Odpovědět

Zpět na „Projekty“