ATi Radeon 7500_Seka se Undergound

Grafické karty s libovolným GPU firmy AMD/ATI (např. Rage, Radeon).

Moderátoři: morke, Walker1134, Wilik

K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

biosem to neni ze to pipa :DD podle me neshorela tim ze si ji narval do toho slotu .... (maybe) , ale proste rves grafiku s 1.5V do 3V :lol: co dodat....
ad komp nevim co s tim muze byt kdyby spatnej bios na desce da se opravit , spatnej bios na GK dalo by se opravit ale ten vybuh od zdroje nebo jak si to popisoval to vidim blede...
TomV
Středně pokročilý
Středně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od TomV »

Bauer Jack píše:Huf! A co když to bylo tím jeslti tam flashl bios protože ta karta nejede ani na jiných pc !Pokud by jste mi pomohli jak dostat pc zase k životu budu vám nadosmrti vděčný!!! :)
Promiň, ale když jsi natolik blbej, že než ti stihnem poradit, tak si iniciativně odpálíš všechny zbylý komponenty, tak mně nějak nenapadá, jak z toho ven... :? Co jde dej na reklamaci, dělej blbýho, jako že se to rozbilo samo a modli se, aby ti to uznali a nemusels to platit.
The problem has been eaten.Obrázek
Vanilkovou do velkýho kornoutu bych prosil... hodně velkýho... hodně vanilkovou
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Příspěvek od Bauer Jack »

Nechápu skusím rozžhavit tan Athlon 64 najede vypnu a po druhé nenajede skoučel jsem i CMOS nevím :sad:
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Tak už to vidím jak je ATX conektor na desce tak kolem j to skoro cé černé to je asi špatné co!! :sad: Ale nechápu teda proč se PC zapl???
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Bauer Jack píše:Nechápu skusím rozžhavit tan Athlon 64 najede vypnu a po druhé nenajede skoučel jsem i CMOS nevím :sad:
co kdybys popsal presne co to dela?tohle nam je na 2 veci ...
si rikal ze to nejede vubec , chapu to dobre ze to najelo a po druhy ne?
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Ano jednou to naběhl a podruhý ne!! Kolem ATX kontektoru na desce je to černé !! Tak ale proč to někdy jede ?????
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

tak to udelej jak rika tom , proste si hral gamesu a najednou se to vyplo vic nevis , to cerny je to od zdroje jak si to vypalil .......
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

No jo ,ale já ten PC mám na díly na každý díl je tuším záruka !?? Myslíte že když tu desku nějak vyčistím že to nepude tak vydět ? Jen tak jsem přemyšlel jestli si namám koupit radči nový PC ono možná dnes je to málo a ta VGA mě nestačila ani na pořádnou práci s videem!
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

Bauer Jack píše:No jo ,ale já ten PC mám na díly na každý díl je tuším záruka !?? Myslíte že když tu desku nějak vyčistím že to nepude tak vydět ? Jen tak jsem přemyšlel jestli si namám koupit radči nový PC ono možná dnes je to málo a ta VGA mě nestačila ani na pořádnou práci s videem!
takze ocistit to nejde , jestli je to vypaleny tak si vypalil kus PCB :)) a s tim fakt nic neudelas .... , novy PC je idealni reseni ale radsi si to nech udelat od firmy a rekni ze to chces zajisti proti pristupu dovnitr a jeste zaheslovat bios aby si s tim neudelal podobnou kravinu jako ted .... btw co delas ze ti ta GK nestacila?
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

Bauer Jack píše:A co kdybych tam dal GeForce 6800LE ??:)
tak to nepujde deska ma revizi agp 1.0 to je tusim max agp 2x,v ty desce uz mas asi tak maximum co tam jde dat tzn umi max celerona 533mhz,pridal bych pamet dalsich 256mb[umi to max 768] a ten disk jak koukam 10gb to asi jeste 5400 otacek... skus si sehnat nekde jetou 20gb 7200 otacek a uvidis rozdil jinak na te ati by to melo jet docela v klidu je zhruba na urovni g2titanium.....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
wolf00
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od wolf00 »

http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39981 ... /pccout.sh

http://www.stud.fernuni-hagen.de/q39981 ... 726mrt.gif ahoj takze trosku jsem hledat a podle toho co jsem cetl je to tahle deska,sosni si tu fotku a oznac tam cervene kde to je spaleno a postni to sem....
mb Hp 8265 B350 Sunflower a--6 8570 apu, 16 gb ram,128gb system,1tb data
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

NE ta M726 je OK ,ale ta mám MSI K8N Neo Platinum je spálená takhle je OK!! Jinak jsem si pujčíl kámošovu má stejnou zapojil jsem vše jak mám být a pc děla píp,píp prostě pořád to pípá tak si myslí bud pamět nebo cpu ?? :sad:
K!ll3r
Středně pokročilý
Středně pokročilý

Příspěvek od K!ll3r »

bud pamet nebo grafika , si spis uvaril tu 6800lE v ty desce :lol:
Kimi
Nováček
Nováček
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kimi »

Jojo,nejspis si ji odpalil v tom AGP slotu :roll:

Co se tyce ty M726,fsude psali jakej je to hroznej smejd ale ja ji mel taky a v ni celer 266@400 a nejakou 8MB grafiku od intelu a jelo vse skvele.
A pokud jde o to davat tam lepsi grafiku tak to nema zadnej vyznam,nepomuze to.Nejlepsi grafika do ty M726 bude tak GF2Ti nebo klidne 2MX,tu 2MX sem tam chvili mel a docela sem si slusne zaparil,ale toho GF6800 to je silenost i kdyby tam teoreticky sla.... nic neziskas.
Motherboard Abit IS7-E2 čipset Intel865PE - CPU Intel Celeron D 2.4@3.6ghz 1.25V - FSB 800 - Asus Radeon 9550GE/TD 250/400@380/560 Zdroj Eurocase 350W ATX Supersilent PFC - 512MB RAM PC400 DDR CL3.0 - Case AT HighTower - 3dmark03 - 3527pts.
Bauer Jack
Červená karta
Červená karta

Tak jsem se vykašlat na tu 500 a koupil jsem si celej novej PC docela našláplej je Athlon 64 3800+ ,1024MB 533MHz,VGA GeForce 6800Ultra atd. Jsem spokojenej ! Nevím co stím starým Athlonem 64 3000+ Nechal jsem si ho to celé prověřit a hodně věcí je tam KO proto to prej někdy jelo a někdy je HDD Tak klepal jak o život bylo to celé nějaké divné jeden pán me za to nabízí 1500,- mám to vzít reklamaci neuznaly!!
lMarky
Mírně pokročilý
Mírně pokročilý
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lMarky »

zcheckoval bych který komponenty jsou na 100pro OK a ty bych pak prodal... ale jinak teda ROFL a ukázkovej laming :lol:

EDIT: ale btw se mi to zdá už dost off topic (NFSU na R7500)
eraser007
Začátečník
Začátečník
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od eraser007 »

podla mna tu grafiku neodvaril...ja som hodil GF4MX440 8x do dosky s AGP2x - 3,3V a fachá :)
a ta karta je agp 8x

daco odpalis vtedy, ked vlozis do 1,5v dosky kartu 3,3V - AGP2x max - napr. TNT2...moze to zniet nezmyselne a mozno to aj je nezmysel, ale... podstatne je ze mi vpoho facha AGP8x 1.5V karta v AGP2x 3,3V....

takze by som to videl na zle flashnutu kartu + odvarenu MB

1. skus dat PCI kartu a GF6800LE do toho suntu a naflashovat...- a nezabudni zapojit VSETKY MOLEX konektory a odpojit mechaniky
2.ja som zapojil QDI Advance9 do novej skrinky, zapnem, zacne to horiet! v oblasti konektorov LED-kde sa zapajaju...vytrhnem z elektriny..zapnem na 2. krat a uz len cierna obrazovka...doska uz nenabeehla..prehodim do inej skrinky a ono to ISLO!!! dam naspät a taktiez to islo!!
NB : Asus A6Km Q-0010
HID : Logitech DFP SOUND : Logitech Z-2300, Sennheisers PX 100, Creative SB 5.1 Surround USB
Odpovědět

Zpět na „AMD/ATI grafické karty“